Fuldt træningsprgram inden sæsonstart

Sommeren ligger stadig over os, men sæsonopstarten venter lige om hjørnet. Bliv 100% klar med vores træningsprgram fr Gymnastic Academy, der sikrer dig et godt udgangspunkt inden sæsonen.

Læs mere
Corona tog vores efterskole

Caroline og Alberte er begge to efterskoleelever på Vesterlund. Hør dem fortælle om, hvordan de har oplevet at både gymnastikken og deres liv på skolen blev taget fra den fra den ene dag til den anden.

Læs mere
Portræt af: Camille Rasmussen

Camille Rasmussen er 15 år gammel og dyrker sin gymnastik hver eneste dag. Hun træner mere end 20 timer om ugen og skal samtidig passe sin skole. Hør hvordan hun balancerer det hele. 

Læs mere
Tæt på Benjamin Kjær

Benjamin er en af landets bedste gymnaster indenfor Trampolin. Han fortæller om, hvad gymnastikken har gjort for ham, hvad fællesskabet betyder og om at blive husket for mere en sine spring. 

Læs mere
Mette Berthelsen - Del 2

I halvdel af vores mini-serie med Mette Berthelsen, tager hun os med ud på rejsen med Verdensholdet. Kom helt ned i de praktiske detaljer om rejsen og hør om de største oplevelser, hun har fået.

Læs mere
Mette Berthelsen - Del 1

I første del af vores mini-serie med Mette Berthelsen, der var en del af det 12. Verdenshold, kommer du med på oplevelsen med udtagelsen til holdet. Få også tips, hvis du selv drømmer om at deltage i udtagelsen.

Læs mere
Portræt: Oliver Bay

Oliver Bay er 26 år gammel og allerede en af landets dygtigste trænere. Til dagligt jonglerer han mellem arbejdet i klub og arbejdet med Tumbling-landsholdet. Læs hans spændende histore med gymnastikken.

Læs mere
Kommende efterskoleelev?

Er du en af de mange kommende efterskoleelever, der er klar til at starte inden længe? Vi har samlet en række gode huskeregler inden start og kommer med et bud på pakkelisten!

Læs mere
Portræt: Alma Sofie Højgaard Pedersen

13 årige Alma Sofie er udtaget til Junior VM i Rytmisk sportsgymnastik, der foregår i Rusland til juni. Kom tættere på et af Danmarks store talenter og hør, hvad hun drømmer om under og efter VM.

Læs mere
Sådan varmer du optimalt op inden opvsning og konkurrence

Opvarmningen er essentiel for din og dit holds performance, når det gælder opvisning og konkurrence. Vi har samlet en guide med øvelser og tips til at få kroppen og mindsettet 100% klar!

Læs mere