Hør hvad gymnasterne på DGI Verdensholdet tænker, om deres showtøj fra CHOPAR 

Vi har taget en snak med 3 af gymnasterne fra DGI's 13. Verdenshold omkring, hvad deres showtøj betyder for dem og hvad det betyder for hele showet og oplevelsen med Verdensholdet.

Læs mere
Portræt: Johanne Nørby

Johanne er kendt fra tumblinglandsholdet og har deltaget ved et hav ad danske og internationale mesterskaber. Kom tæt ind på den danske stjerne og hør om alt fra karriere, træning, den gode træner og mere mere. 

Læs mere
Refleksion fra en coronatid: Hvad har vi lært?

Samfundet er i gang med genåbningen og gymnastikken er for alvor på vej tilbage. Kenneth fra Gymnastic Academy har refeltkeret over tiden med gymnastik og Corona. Hvad har vi lært og er der noget vi kan tage med?

Læs mere
Gymnasten foræller pt. 3

I 3. og sidste episode af vores mini-serie, Gymnasten fortæller, har vi taget en snak med den tidligere verdensholdsgymnast, Viktoria Thune. Vi har spurgt ind til de største opleverser og drømme med gymnastikken.

Læs mere
Gymnasten fortæller del. 2

I anden del af af serien, "Gymnasten fortæller", har vi haft en snak med to gymnaster der har bevæget sig inden for både opvisning og TeamGym. Hør om de bedste oplevelser, rejser og meget mere.

Læs mere
Læs med på nogle af historierne inde fra gymnastikken

I en ny serie af indlæg, har vi snakket med gymanter fra alle grene og hjørner omkring deres største oplevelser med gymnastikken og hvad det betyder for dem.

Læs mere
Vi nærmer os konkurrencer og opvisningerne - Er i klar?

Alle gymnaster kan være enige om, at sæsonen har været vendt op og ned. Nu nærmer vi os tiden for konkurrencer og opvisninger. hvordan kan de afholdes og hvad skal I være opmærksomme på? 

Læs mere
Fuldt træningsprgram inden sæsonstart

Sommeren ligger stadig over os, men sæsonopstarten venter lige om hjørnet. Bliv 100% klar med vores træningsprgram fr Gymnastic Academy, der sikrer dig et godt udgangspunkt inden sæsonen.

Læs mere
Corona tog vores efterskole

Caroline og Alberte er begge to efterskoleelever på Vesterlund. Hør dem fortælle om, hvordan de har oplevet at både gymnastikken og deres liv på skolen blev taget fra den fra den ene dag til den anden.

Læs mere
Portræt af: Camille Rasmussen

Camille Rasmussen er 15 år gammel og dyrker sin gymnastik hver eneste dag. Hun træner mere end 20 timer om ugen og skal samtidig passe sin skole. Hør hvordan hun balancerer det hele. 

Læs mere
Tæt på Benjamin Kjær

Benjamin er en af landets bedste gymnaster indenfor Trampolin. Han fortæller om, hvad gymnastikken har gjort for ham, hvad fællesskabet betyder og om at blive husket for mere en sine spring. 

Læs mere
Mette Berthelsen - Del 2

I halvdel af vores mini-serie med Mette Berthelsen, tager hun os med ud på rejsen med Verdensholdet. Kom helt ned i de praktiske detaljer om rejsen og hør om de største oplevelser, hun har fået.

Læs mere
Mette Berthelsen - Del 1

I første del af vores mini-serie med Mette Berthelsen, der var en del af det 12. Verdenshold, kommer du med på oplevelsen med udtagelsen til holdet. Få også tips, hvis du selv drømmer om at deltage i udtagelsen.

Læs mere
Portræt: Oliver Bay

Oliver Bay er 26 år gammel og allerede en af landets dygtigste trænere. Til dagligt jonglerer han mellem arbejdet i klub og arbejdet med Tumbling-landsholdet. Læs hans spændende histore med gymnastikken.

Læs mere
Kommende efterskoleelev?

Er du en af de mange kommende efterskoleelever, der er klar til at starte inden længe? Vi har samlet en række gode huskeregler inden start og kommer med et bud på pakkelisten!

Læs mere
Portræt: Alma Sofie Højgaard Pedersen

13 årige Alma Sofie er udtaget til Junior VM i Rytmisk sportsgymnastik, der foregår i Rusland til juni. Kom tættere på et af Danmarks store talenter og hør, hvad hun drømmer om under og efter VM.

Læs mere
Sådan varmer du optimalt op inden opvsning og konkurrence

Opvarmningen er essentiel for din og dit holds performance, når det gælder opvisning og konkurrence. Vi har samlet en guide med øvelser og tips til at få kroppen og mindsettet 100% klar!

Læs mere