Hvem er vi

Mere end 30 års erfaring

CHOPAR er en dansk virksomhed med mange års erfaring, indenfor produktion og salg af tøj og accessories til gymnastik, cheerleading, rosport og fitness.

Gymnastikken har altid været vores kerne og vi dækker en lang række hold, foreninger, klubber og landshold rundt i hele norden. Vi dækker alt fra elitehold til motionister og vi kæmper hver dag for, at alle typer af kunder vil få den optimale oplevelse. Vi sætter store krav til vores produkter og service og efterlever vores eget statement, som fungerer som byggesten for både produkter, medarbejder, service og kunder - Be Your best


Vi ønsker, at være den førende i vores branche, og vi ligger stor vægt på tidens trends, kvalitet og service. Vores erfaring inden for tekstilproduktion er stor, og materialerne bliver nøje udvalgt fra dygtige leverandører. Hos os skal kvalitet og design være i højsæde, så man som gymnast og roer føler sig godt tilpas i tøjet.

CHOPAR har altid fokus på:

* Design & udvikling
* Høj service og rådgivning
* Individuelle designs
* Høj kvalitet
* Funktionalitet

Stolt leverandør

CHOPAR har siden 2004 været stolt sponsor af DGI's Verdenshold. CHOPAR leverer tøj til alle atleter og folk omkring Verdensholdet. Dette er en aftale, som vi er meget stolte af.
Hos CHOPAR er vi utrolig glade for, at kunne være med til at støtte op om et unikt projekt, der i mange år, har arbejdet hårdt mod et klar mål; ”At bevæge verden”.

Ud over DGI Verdensholdet leverer CHOPAR tøj og dragter til de fleste landshold vi har herhjemme samt instruktører og trænere igennem GymDanmark.

Som nyeste skud på stammen indgik vi i 2019 samarbejde med de fremadstormende drenge bag FaceOff, som i den grad udvikler gymnastikken og sætter ny barre for underholdningsværdien og hvor bredt gymnastik kan ramme. Her leverer CHOPAR også tøj og dragter samt udvikler design.

Vi er ikke sælgere - vi er gymnaster

Når man som kunde indgår dialog omkring tøj og dragter til et hold, forening eller skole, vil man opleve at vi ikke ser os selv som sælgere. Vores konsulenter er folkene bag vores kollektioner, de har gymnastisk baggrund og de brænder for gymnastikken. For at arbejde med gymnastik på et plan, som vi gør hos CHOPAR, kræver det passion for det man laver - det har vi. Det giver os en unik egenskab til at sætte os ind i jeres behov og være til hjælp med både at finde den rigtige dragt, udvikle design og sikre kvalitet igennem hele processen.

Gymnastik 360 grader rundt

Vi vil være mere end gymnastiktøj. Vi vil være en del af gymnastikken i hele Danmark. Derfor gør vi os umage for at hjælpe med at udbrede verdens fedeste sport og netop målet om udbredelse skinner igennem mange af vores tiltag. Det gælder vores sponsorater til forskellige projekter, vores engagement i diverse stævner og samtidig sætter vi, igennem vores blog #Momentet, stor fokus på en lang række emner inden for gymnastik. Læs blandt andet om fede portrætter af en lang række gymnaster, guides, tips og tricks til træning og meget mere.