Hvem er vi

CHOPAR er en dansk virksomhed med mange års erfaring, indenfor produktion og salg af gymnastiktøj, fritidsjakker og bukser til bl.a. hold, foreninger, efterskoler og privatpersoner.  

Ud over gymnastikken, åbnede vi i 2012 op for rosporten, da vi overtog rosport delen fra det tidligere Blueborn, og er i dag Danmarks førende indenfor dragter til rosporten. Ud over vores egne rodragter, har vi også et stort udvalg af mærket CRAFT.  

Vi ønsker, at være den førende i vores branche, og vi ligger stor vægt på tidens trends, kvalitet og service. Vores erfaring inden for tekstilproduktion er stor, og materialerne bliver nøje udvalgt fra dygtige leverandører. Hos os skal kvalitet og design være i højsæde, så man som gymnast og roer føler sig godt tilpas i tøjet.

CHOPAR har altid fokus på:

* Design & udvikling
* Høj service og rådgivning
* Individuelle designs
* Høj kvalitet
* Funktionalitet

Tag en tur rundt på hjemmesiden og lad dig inspirere. Vi står klar til at hjælpe dig med, at finde den perfekte løsning til dit hold, hvad enten det er gymnastiktøj, rotøj, nye jakker til efterskolen eller "bare" et par fede holdbukser til din forening.
CHOPAR har siden 2004 været stolt sponsor af DGI's Verdenshold. CHOPAR leverer tøj til alle atleter og folk omkring Verdensholdet. Dette er en aftale, som vi er meget stolte af.
Hos CHOPAR er vi utrolig glade for, at kunne være med til at støtte op om et unikt projekt, der i mange år, har arbejdet hårdt mod et klar mål; ”At bevæge verden”.