Hvem er vi

CHOPAR er en dansk virksomhed, som lever og ånder for bevægelse, og vores helt store passion er gymnastik. Med vores arbejde understøtter vi gymnastikken og dine drømme og ambitioner om at være den bedste.

For os er det ikke bare et statement. Det er en del af vores DNA. Det er måden, vi lever, driver forretning og skaber vores produkter på. Vi vil ikke bare være de bedste til at producere gymnastiktøj – vi vil være de bedste til at gøre dig til den bedste version af dig selv.

Der er nok forhindringer på vej til toppen, men din påklædning må aldrig være en af dem. Derfor producerer vi gymnastiktøj, som er skabt til dig – skabt til at understøtte din udfoldelse og din sport. Med vores høje kvalitet og solide erfaring giver vi dig muligheden for at nå dine drømme.

Vi er ikke sælgere - vi er gymnaster

Mange af vores ansatte er enten selv gymnaster eller har været det, og derfor har vi altid en skarp forståelse for dig og dine behov som gymnast. Det betyder, at du som kunde, altid får en kvalificeret og faglig stærk vejledning. Du vil kunne mærke at vi brænder for gymnastik og bevægelse, at det er vores passion. Det mener vi også, at du kan mærke i alt fra konstruktion til kundeservice.

De fysiske rammer

Chopar, som du kender det i dag, blev grundlagt i 1989, og vi har haft vokseværk lige siden. Vi er vokset os større og større, og har nu afdelinger i både Danmark og Finland.

Chopars hovedkontor er placeret i Ikast, hvor fra vi varetager den daglige drift, design og lager. Vi har 25 medarbejder er beskæftiget. Her bliver mønstrene lavet, specialdesign bliver gjort til virkelighed, og alle varer bliver sendt ud herfra. Prøver af specialdesign bliver syet på vores egen systue i Ikast, mens resten af produktionen foregår på systuer i Polen, som vi er i daglig kontakt med. Vi sidder alle samlet et sted, hvilket giver dig mulighed for at få en hurtig og professionel behandling hos os  - der er nemlig ikke langt fra salgsafdelingen til systuen.

Vision

Vi producerer ikke bare gymnastiktøj – vi udvikler gymnastiktøj, og vi nægter at gå i stå. Vores gymnastiktøj skal være førende indenfor branchen. Vores tøj skal være innovativt og udviklet med udgangspunkt i dem, der bruger det. Derfor er vi altid i kontakt med udøverne og i konstant dialog omkring, hvordan vi får skabt gymnastiktøj, som ikke bare virker, men som får dig til føle dig som en stjerne, skaber holdånd og performance.

Vi tror på, at vi når længst med smil, dedikation og åbenhed. Derfor bestræber vi os på, at du føler dig velkommen og taget godt imod, når du kontakter os eller er dialog med vores dygtige medarbejdere. Vi ønsker, at du får lige præcis det, du drømmer om, og derfor er vi altid behjælpelige med både teknisk og personlig vejledning.

Vi vil være et anerkendt brand i Europa og de førende leverandører inden for gymnastik og cheerleading. Som du nok kan høre, så er vi slet ikke færdige endnu, men vi er på vej – og vi har speederen i bund.

En verden i bevægelse

Hos CHOPAR handler det ikke bare om at producere og sælge gymnastiktøj. Vi vil mere end det. Vi vil gerne inspirere til en aktiv hverdag og give vores passion for gymnastik videre til de næste generationer.

Derfor har vi siden 2004 også været stolte sponsorer af DGI Verdensholdet. Det er vi, fordi vi gerne vil støtte deres mission om at bevæge verden. Dette er en aftale, som vi er meget stolte af. Vi drømmer om, at vores produkter giver dig lyst til bevægelse.

I 2019 fik vi muligheden for at bidrage endnu mere til at bevæge verden, da vi indgik samarbejde med drengene bag FACEOFF. Med deres innovative og inspirerende gymnastikform er de med til at udvikle gymnastikken og forme fremtiden inden for gymnastik. Den udfordrende udfoldelse kræver tøj, der kan holde til det. Vores samarbejde med FaceOff giver os en unik mulighed for at udfordre grænserne for gymnastiktøj og direkte feedback på, hvordan vores tøj performer i de vildeste rammer.

Vi udvikler vores tøj med udgangspunkt I atleternes ønsker og behov, så vi ved, at det virker, og kan holde til mange timer på gulvet. Virker det til gymnastik, virker det til alt.

#momentet

Gymnastik handler om øjeblikket. Om øjeblikket, hvor du lander dit perfekte spring, og hvor tiden står stille. Øjeblikkene er det, der skaber en god serie, en smuk opvisning og et stærkt team. Derfor har Chopar skabt et online univers hvor vi netop sætter fokus på alle de fantastiske øjeblikke, man oplever som gymnast.

Med vores blog, #momentet, dækker vi gymnastikken 360 grader. Du får fortællinger fra professionelle atleter, tips&trick til din træning og meget mere.