Sportstasker

Sportstasken er en fast del er udstyret for alle gymnaster. Den er essentiel, når man skal til og fra træning og er på farten. Det vigtigste ved sportstasken er dens funktioner. Uanset om det er en lille eller stor taske, skal funktionaliteten være i top. Der skal være plads til alt dit tøj og gear og have de nødvendige rum der gør, at du nemt kan pakke den optimale taske. Vores udvalg af tasker fungerer både til damer og herrer og vi har tasker i alle størrelser både den store og den lille model.

Verdens bedste sportstaske til gymnaster

Det er store ord – vi ved det. Men ikke desto mindre, mener vi, at vi har skabt den ultimative sportstaske for gymnaster og alle andre sportsfolk. Vores Dufflebag er lavet i et rent og sporty look. Den er lavet i materialet tarpaulin som er både vandafvisende og utrolig slidstærkt, så den ikke tager skade, når du er på farten. Alle syninger er lavet dobbelt, så de sikrer forlænget holdbarhed og så er der påsat både kort og lang rem, så du kan bære den både i hånden eller på ryggen. Sportstasken har en kapacitet på 40l og har et lækkert ID-vindue, så du kan smide info på dig selv i den. Tasken er skabt med den forudsætning at gymnaster altid er i bevægelse og tasken aldrig må være en klods om benet at have med. Derfor har vores fokus været på at skabe en taske der både er lækker, kan holde til al slags vejr og forhold og som kan indeholde alt hvad du har brug for.

Alle vores tasker har fokus på funktionalitet, holdbarhed og komfort, når du skal bære den rundt.
Vores store sportstasker er perfekte både til træning, opvisning og konkurrence – men også et perfekte, hvis du skal ud og rejse. De store rum har plads til masser af opbakning og remmene er både solide og gør taksen behagelig at fragte rundt.
Vores udvalg af rygsække er udvalgt i forhold til at have optimal rummelighed og en perfekt kombination af små og store rum, så du både kan have tøj og andre mindre accessoires med.

Selvfølgelig har vi også designet den velkendte mulepose, som alle gymnaster kender ud og ind. Vores muleposer er lavet i et lækkert moderne design og med justerbare snore, så den kan passe både store og små. De er lavet i slidstærkt materiale, fordi vi ved, at de ofte bliver udsat for lidt af hvert rundt i hallerne.
Gå på opdagelse i vores udvalg og find den sportstaske der passer til dit behov, når du er på farten.