GymDanmark

Kom tættere på gymnasterne fra den øverste hylde i Danmark med vores Gymdanmark X CHOPAR kollektion. Kollektionen er skabt sammen med Gymdanmark og bruges af både atleter og instruktører. Kollektionen består af træningstøj og fritidstøj med det velkendte logo. Alle styles er nøje udvalgt i forhold til et lækkert simpelt design og med fokus på kvalitet. Med træningstøj fra kollektionen vil du altid stå skarpt til træning og opleve tøj der ikke fjerner dit fokus fra performance.
Både tights, toppe, trøjer og shorts har til formål at leve op til alle de krav som gymnaster stille til deres træningstøj. Det betyder at tøjet skal sidde godt i alle bevægelser og føles rart uanset om du vender med hovedet nedad, er i fuld løb eller styrketræner.

Med produkter fra GymDanmark har du, som gymnast, mulighed for at træne i de samme styles som stjernerne og mærke, hvordan gymnastiktøj af gymnaster føles.
Tøjet er perfekt til træning men også til brug i fritiden, hvor du stolt kan vise støtten til dansk gymnastik frem.
I kollektionen finder du også både taske og drikkedunk med logo, der også altid vil være et hit i hallen. Så uanset om du selv er elitegymnast, fan af de danske landshold eller begge dele – Så har kollektionen noget til dig.  

Sådan klæder vi de danske atleter på

Vores samarbejde med GymDanmark er noget vi, hos CHOPAR, er utrolig stole af. Vi ser det som en stor ære at levere tøj til træning og konkurrencer til de mange danske landshold. I vores samarbejde ligger utroligt mange timers udvikling på tøjet, så vi altid sikrer de bedste forudsætninger for de danske atleter og folkene bag dem. En udvikling, som altid er med til at holde os skarpe på de nyeste muligheder, krav fra gymnaster og nye tendenser på den helt store scene. Vores samarbejde går på tværs af alle de grene af gymnastikken, som er repræsenteret af GymDanmark og vi er utroligt stole af at være med til at udvikle gymnastikken i alle dens aspekter.
Faktisk er GymDanmark ikke det eneste forbund, som CHOPAR leverer tøj og dragter til. Udover de danske landsholdsgymnaster er også en lang række landshold i blandt andet Norge, Finland og Tyskland iklædt gymnastikdragter fra CHOPAR.