Sponsor af GymDanmarkFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designSponsor af DGI Verdensholdet
Choose language

Make your own style


I vores kataloger og på vores hjemmeside finder du en række spændende og inspirerende produkter! Finder du ikke lige det du søger, så husk at vi er eksperter i at udvikle tøj, der præcist dækker dit behov. Vi har gennem de sidste mange år udviklet en lang række flotte og individuelle produkter til både skoler, foreninger og opvisningshold. Så uanset om du skal bruge gymnastiktøj, bukser, kjoler eller holdjakker, så har vi masser af erfaring i at hjælpe dig gennem processen.

Vi udvikler tøjet sammen med dig gennem et tæt samspil med vores konstruktør og sælger. Du har derfor mulighed for, at få dit helt eget design og dermed sikre, at det perfekte resultat opnås og det helt rigtige udtryk kommer frem.


Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot