Gymnastiktøj i høj kvalitetTrendsættende
Personlig designHøj service & rådgivning

Design din egen dragt

Hos CHOPAR er alt muligt.
Vi har et kæmpe udvalg af kundetilpassede designs men vi laver endnu flere designs baseret på kundernes ønsker.
Vi er derfor specialist i at omsætte dine ideer til virkelighed. Find skabeloner herunder, print skabelonen ud, lav det ønskede design og send det til info@chopar.dk. Vi vender herefter hurtigt tilbage med en digital tegning til godkendelse samt tilbud på dragten. Alt dette er selvfølgelig gratis og helt uden forpligtelser.

Udvalget af farver og materialer finder du her. Påfør gerne farvekoder på skabelonen så vi ved, hvilke farver du ønsker på din dragt.

Dame krop

Hent skabelonen her:
Tilknyttet fil: Skabelon af kvinde krop (42 kB)

Herre krop

Hent skabelonen her:
Tilknyttet fil: Skabelon af herre krop (47 kB)

Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig