CLUB EDITION ER SKABT FOR JER

Club Edition er skabt for at tilbyde klubber en nemmere og mere simpel måde at håndtere jeres klubtøj. Med CHOPAR Club Edition får jeres klub adgang til lækre udvalgte produkter i høj kvalitet med hurtig levering og skarpe priser. 

Som klub får i muligheden for at sammensætte jeres helt eget sortiment af produkter og lade jeres medlemmer gå på opdagelse i jeres helt egen shop. Vi tilbyder en lang række af styles inden for specificeret sportstøj baseret på sportsgren, samt nyt udviklet sportswear, der giver jeres klub mulighed for vise jer som en enhed igennem fede styles med logo og tekst.  


JERES WEBSHOP, JERES VALG

Med jeres egen webshop til jeres klub, får i mulighed for selv at udvælge netop de produkter, som passer til jeres behov som klub eller hold. 

I samarbejde med CHOPAR kan I vælge i mellem produkter fra vores eget sortiment samt håndplukkede produkter fra udvalgte leverandører. På denne måde sikre vi, at jeres webshop tæller de produkter, som jeres medlemmer ønsker. Medlemmer kan dermed selv gå ind og vælge de produkter fra webshoppen, som de ønsker med logo og tryk. Ny kollektion

 Vores nye kollektion, der er udviklet til ClubEdition konceptet er skabt, for at kunne tilbyde vores kunder optimal kvalitet med skarp levering og gode priser. 

Kollektionen er udviklet i materialer der alle er gennemtestet i alle situationer, for at sikre den ultimative følelse kombineret med innovativt design. Vi har presset til standarderne for god komfort og rykket dem endnu højere.  
Kollektionen vil være tilgængelig i størrelser til både børn og voksne og med levering på 2-3 hverdage med tryk.