Tilbehør til rosport

Velkommen ombord i vores rotilbehør. Er det ikke rigtigt, at udstyr og påklædning er den halve præstation? Jo, det mener vi altså - og derfor har vi sammensat et sortiment af tilbehør til din rotræning. Roning er i høj grad en livsstil, der kræver tid til træning og en aktiv krop. Din påklædning og komfort under træning er yderst vigtig. Udover selve tøjet er der en række tilbehør, der kan være godt at have styr på. Vi har blandt andet et udvalg af tasker, som du kan bruge til og fra træning. Det kan være vores clique taske eller dufflebag er lige noget for dig. Den ene er en traditionel rygsæk - den anden kan både fungere som "pølsetaske", crossbody-taske og rygsæk. Her på siden finder du også briller, strømper og drikkedunk til din rotræning. Man bliver tørstig, når man dyrker motion og det gælder os roning. Det er derfor en god idé at medbringe en vandflaske på turen. Vores drikkedunk er tæt, bionedbrydelig og så kommer den med smarte sportsdrikketud, så den kan betjenes med én hånd. Desuden er der lavet plads til, at du kan skrive dit navn på drikkedunken.


Hos CHOPAR forhandler vi også tøj til roning. Du skal blot gøre brug af menuen til venstre og så kan du nemt navigere rundt blandt de forskellige produktgrupper. Når man roer, er det ikke helt ligemeget, hvad man har på. Det er klart mest hensigtsmæssigt at ro i tætsiddende tøj på grund af åretaget.
Når du handler hos CHOPAR, handler du hos en passioneret virksomhed, som sætter komfort og kvalitet i højsæde. Vi lægger et stort stykke arbejde i at finde de gode kvaliteter, som giver dig den bedste komfort, når du træner rosport. Kvaliteterne er testet og holder træning efter træning og vask efter vask. Hvis du har spørgsmål til vores pasformer eller kvaliteter, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Roer du i en klub, hvor I ønsker tøj med klublogo? Så tag kontakt til os, vi kan facilitere en webshop til jer med et skræddersyet sortiment, som passer både mænd og kvinder. Tøjet bestilles nemt på webshoppen og leveres med logo. Der er ikke noget bedre end fællesskaber drevet af samme interesse - og fælles tøj med logo forstærker følelsen af fællesskab og sammenhold.