Gymnastiktøj i høj kvalitetFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designBetal med MobilePay

Handelsbetingelser - ordreproduceret

1. Køb hos CHOPAR

Der er ikke indgået en bindende købeaftale, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra CHOPAR.

2. Pris

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende pris. Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.

Der tages forbehold for:
• Valutaændringer
• Force majeure
• Leveringssvigt
• Afgiftsændringer
• Udsolgte varer og trykfejl

3. Specialdesign

Ønsker du at få lavet specialdesign af enten gymnastiktøj eller jakker gælder følgende regler:

1. Ordren skal være på min. 15 stk.
2. Du har mulighed for at få prøvesyet et eksemplar af dit design for 700,- pr. del. Eksemplaret er dog gratis, såfremt du efterfølgende bestiller det pågældende design.  
3. Den opsyede prøve kommer så vidt det er muligt til at indgå i den endelige ordre til den pågældende ordres stykpris.
4. Deadline for bestilling af specialdesigns til den kommende sæson er 15. november – her skal designet være aftalt endeligt og ordren være hos os, således at den rettidigt kan sættes i produktion.

CHOPAR har rettighederne på alle modeller inkl. specialdesigns

4. Reklamationer og returvarer

Alle varer hos CHOPAR er kvalitetsvarer.  Hvis der mod forventning skulle være en fejl eller en mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få repareret eller ombyttet varen.

Ønsker du at returnere varen pga. reklamation eller fejllevering, bedes du udfylde og medsende nedenstående returseddel sammen med din vare.

Ordreproducerede varer kan som hovedregel ikke ombyttes. Er der fejl i ordren, vil vi i samspil med dig finde årsag til fejlen og dermed blive enige om en løsning der tilfredsstiller begge parter. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 uger anses reklamationen altid for værende rettidig.

Vi giver fra CHOPAR ingen garanti for glimmer, sten, blonde, net og lign.
Alle vores dragter har en tolerance på +/-2 cm.

Kan varen ikke repareres skal der syes en ny. Vi gør alt for, at det bliver gjort hurtigt, men da det er ordreproducerede varer skal der forventes ventetid alt afhængig af varens art og antal. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

5. Fragt & leveringsbetingelser

Ved ordreproducerede varer er leveringstid som hovedregel 8 uger fra afgivet ordredato. Der henvises altid til ordrebekræftelsen, som du modtager fra CHOPAR.

Køber faktureres for den aktuelle fragtpris.

6. Betalingsbetingelser

Betalingsbetingelserne på ordreproducerede varer er 8 dage netto beregnet fra afsendelsesdagen af din vare.

7. Afbestilling

Da der er tale om ordreproducerede varer kan det som udgangspunkt ikke lade sig gøre at afbestille en vare eller reducere antallet af enheder. Såfremt du alligevel ønsker dette, så vil alle afholdte omkostninger til produktion af enhederne blive faktureret.

8. Efterbestilling af enkeltstyk

Som en del af vores service kan du til den samme sæson som din hovedordre, efterbestille helt ned til et enkelt styk af din ordreproducerede vare. Ordren vil blive behandlet som en helt ny ordre mht. leveringstid, fragt m.m. Der tages dog forbehold for udsolgte materialer, ligesom der kan forekomme tillæg. Forhør om priser og muligheder hos CHOPAR.

9. Ejendomsret

CHOPAR forbeholder sig fuld ejendomsret med de dertilhørende rettigheder over varen indtil endelig betaling er sket.

10. Transportskader

Transportskader skal omgående anmeldes til fragtmanden eller postvæsenet. Er det på forhånd aftalt med transportøren, at varen må stilles uden kvittering, er CHOPAR uden risiko, hvis varen skulle forsvinde eller være beskadiget.

11. Force majeure

Skulle leveringen være forhindret helt eller delvist pga. force majeure, fritager det CHOPAR for ethvert ansvar. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig, borgerkrig, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben, mangel på drivmidler, eller andre yder omstændigheder som påvirker levering.

12. Rådgivningsansvar

CHOPAR’s bistand til køber eller købers rådgiver med teknisk rådgivning er alene at betragte som retningsgivende og uden ansvar fra CHOPAR.

13. Produktansvar

For skade på person eller ting, der er følge af mangler eller fejl ved leverede produkter, hæfter CHOPAR kun i det omfang, ansvaret i henhold til ufravigelig lovning pålægges CHOPAR.
CHOPAR påtager sig dog i intet tilfælde ansvar for driftstab, tidstab, avancetab eller andet indirekte tab.

14. Produkter

CHOPAR udvikler løbende produkterne for at være på forkant med udviklingen. Derfor tages forbehold for ændring af modeller, sortiment, farver og priser, som er i vores kataloger og hjemmeside.

CHOPAR har rettighederne på alle modeller inkl. specialdesigns

Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot