Virksomhedsbeskrivelse

CHOPAR A/S blev grundlagt i 1989 og siden er det gået stærkt. Virksomheden er de seneste år vokset betydeligt, og er i dag den førende samarbejdspartner for gymnastikforeninger og efterskoler i hele norden.

Ud over gymnastikken, er vi også specialister indenfor rosport og Cheerleading. Hvor vi har samarbejde med rigtig mange foreningen og en stor og flot kollektion.

Vi er en ordreproducerende virksomhed, der producerer og sælger gymnastiktøj, rotøj, teamwear og sportswear til bl.a. de danske gymnastik landshold, DGI´s Verdenshold, TeamGym landsholdene i Norge og Tyskland, samt et væld af konkurrencehold, foreningshold, efterskoler og landsdelshold.

Vores base er i Ikast, hvor 25 medarbejder er beskæftiget. Her bliver mønstrene lavet, specialdesigns bliver gjort til virkelighed og alle varer bliver udsendt herfra. Prøver af specialdesigns bliver syet på vores egen systue i Ikast, mens resten af produktionen foregår på systuer i Polen og Ukraine, som vi er i daglig kontakt med.

Make your own style!! Udover produkterne i vores inspirerende katalog og her på hjemmesiden, så er vi eksperter i at udvikle tøj, der præcist dækker dit behov. Dette sker gennem tæt kontakt mellem vores konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, så det perfekte resultat opnås og det rigtige udtryk kommer frem.

CHOPAR A/S er andet end gymnastik- og rotøj. Vi leverer også jakker, bukser, sweatshirts, t-shirts m.m. til grupper, skoler og foreninger. Også her har du mulighed for at designe og udvikle dit helt eget produkt og gøre det til noget unikt.