Sponsor af GymDanmarkFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designSponsor af DGI Verdensholdet
Choose language

Virksomhedsbeskrivelse

CHOPAR A/S blev grundlagt i 1999 og siden er det gået stærkt. Virksomheden er de seneste år vokset betydeligt, og er i dag den førende samarbejdspartner til hele gymnastik – Danmark. Inden for de seneste år har vi endvidere opbygget et godt samarbejde med foreninger i Norge, Sverige, Island og en række andre europæiske lande.
Ud over gymnastikken, åbnede vi i 2012 op for rosporten, og er i dag Danmarks førende indenfor gymnastiktøj og dragter til rosporten. Ud over vores egne rodragter, har vi også et stort udvalg af mærket CRAFT.  

Vi er en ordreproducerende virksomhed, der producerer og sælger gymnastiktøj, rotøj, fritidsjakker og bukser til bl.a. DGI´s Verdenshold, det danske landshold i roning, konkurrencehold, foreningshold, efterskoler og landsdelshold.

Vores base er i Ikast, hvor ca. 22 medarbejder er beskæftiget. Her bliver mønstrene lavet, specialdesigns bliver gjort til virkelighed og alle varer bliver udsendt herfra. Prøver af specialdesigns bliver syet på vores egen systue i Ikast, mens resten af produktionen foregår på systuer i Polen, som vi er i daglig kontakt med.

Make your own style!! Udover produkterne i vores inspirerende katalog og her på hjemmesiden, så er vi eksperter i at udvikle gymnastik- og rotøj, der præcist dækker dit behov. Dette sker gennem tæt kontakt mellem vores konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, så det perfekte resultat opnås og det rigtige udtryk kommer frem.

CHOPAR A/S er andet end gymnastik- og rotøj. Vi leverer også jakker, bukser, sweatshirts, t-shirts m.m. til grupper, skoler og foreninger. Også her har du mulighed for at designe og udvikle dit helt eget produkt og gøre det til noget unikt.


Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot