Virksomhedsbeskrivelse

CHOPAR A/S blev grundlagt i 1999 og siden er det gået stærkt. Virksomheden er de seneste år vokset betydeligt, og er i dag den førende samarbejdspartner til hele gymnastik – Danmark. Inden for de seneste år har vi endvidere opbygget et godt samarbejde med foreninger i Norge, Sverige, Island og en række andre europæiske lande.
Ud over gymnastikken, åbnede vi i 2012 op for rosporten, og er i dag Danmarks førende indenfor gymnastiktøj og dragter til rosporten. Ud over vores egne rodragter, har vi også et stort udvalg af mærket CRAFT.  

Vi er en ordreproducerende virksomhed, der producerer og sælger gymnastiktøj, rotøj, fritidsjakker og bukser til bl.a. DGI´s Verdenshold, det danske landshold i roning, konkurrencehold, foreningshold, efterskoler og landsdelshold.

Vores base er i Ikast, hvor ca. 22 medarbejder er beskæftiget. Her bliver mønstrene lavet, specialdesigns bliver gjort til virkelighed og alle varer bliver udsendt herfra. Prøver af specialdesigns bliver syet på vores egen systue i Ikast, mens resten af produktionen foregår på systuer i Polen, som vi er i daglig kontakt med.

Make your own style!! Udover produkterne i vores inspirerende katalog og her på hjemmesiden, så er vi eksperter i at udvikle gymnastik- og rotøj, der præcist dækker dit behov. Dette sker gennem tæt kontakt mellem vores konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, så det perfekte resultat opnås og det rigtige udtryk kommer frem.

CHOPAR A/S er andet end gymnastik- og rotøj. Vi leverer også jakker, bukser, sweatshirts, t-shirts m.m. til grupper, skoler og foreninger. Også her har du mulighed for at designe og udvikle dit helt eget produkt og gøre det til noget unikt.