Vi har udviklet en kollektion til opvisningsgymnastik. Oplev et bredt udvalg af kjoler, dragter, shorts, nederdele og meget mere. Bliv inspireret af flotte farver og nye prints. 
Bliv inspireret af flotte designs, som er udviklet til performance. Leg med mønstre og farver, som lever op til jeres ambitioner
Se vores store udvalg af sportswear til jeres hold eller forening. Vi er eksperter i at tilpasse tøjet, så det passer til jeres udtryk. Uanset om I vælger vores styles eller om I ønsker at skabe jeres eget design, så har vi noget, der passer jeres stil.
Se en kollektion af dragter, hvor der er fokus på detaljen og det flotte udtryk. Leg med mønstre og sten, så dragten matcher din performance. 
Vi har mange års erfaring i gymnastikken verden og hjælper jer med at realisere jeres drømmedragter

Søg inspirationKontakt sælger eller book prøvesætBeslut design og størrelserBestil og godkend ordreVi producerer jeres dragterLevering 
Kids By CHOPAR
Kollektionen der inviterer til leg og bevægelse igennem bløde materialer, farverige prints og moderne designs. Match drenge- og pigestyles til dit hold. 
Alle vores kollektioner er udviklet af gymnaster til gymnaster. Vores salgsteam har rødder i gymnastikkens verden og kender vigtigheden af tøjet og det funktion og pasform. Vores pasformer er testet og anvendt af de dygtigste gymnaster i Norden. Vores team hjælper jer fra tanke til færdig dragt, uanset om i vælger en dragt fra kollektionen eller selv vil designe jeres helt egen. Vi har mange års erfaring i gymnastikkens verden og giver gerne videre af vores gode idéer.
I 2022 var der EM i TeamGym i Luxembourg. Hos CHOPAR har vi stået bag dragterne til flere af deltagende lande - også de danske. Kom med ind i processen og udviklingen af dragterne, som både omhandler design, funktion og en række regler, som dragterne skal leve op til.