Gymnastiktøj til børn

Gå på opdagelse i vores udvalg af gymnastiktøj til børn. Alle vores kollektioner er udviklet med udgangspunkt i gymnastikken og for både drenge og piger. Det har været vigtigt for os at skabe en lang række produkter, som bare fungerer som de skal, og som passer til de gymnaster i børnehøjde og deres behov. Samtidig har vi altid fokus på, at vores gymnastiktøj til drenge og piger er behageligt og hverken kradser eller generer børnene i deres udfoldelse og leg.

Gymnastik skal være en leg for drenge og piger


Med vores serie af gymnastiktøj til børn vil vi gerne lægge op til leg og kreativitet i en aktiv hverdag. Udvalget består af gymnastikdragter til børn, bukser, tights og meget mere.
Se også vores store børnekollektion i bomuld, KIDS BY CHOPAR
, som indeholder gymnastikdragter, t-shirts, shorts og meget mere.
Nellie heldragt | Pige
Før DKK 399,00
Fås i 2 farver
Nellie heldragt | Pige
Før DKK 399,00
Fås i 2 farver
Nellie heldragt | Pige
Før DKK 399,00
Fås i 2 farver
Nellie heldragt | Pige
Før DKK 399,00
Fås i 2 farver
Wrinkle top
Fås i 2 farver
Wrinkle top
Fås i 2 farver

Gymnastiktøj til børn i alle aldre - både piger drenge

Det rigtige gymnastiktøj til børn skal være noget både drenge og piger helst vil have på hele tiden. Giver tøjet dem lyst til at have det på, gør det også gymnastikken endnu sjovere for børnene. Derfor tror vi hos CHOPAR også på, at der skal være gymnastiktøj til alle forskellige ønsker fra de små gymnaster. Vores uvalg af gymnastikdragter til børn, gymnastikbukser, t-shirts til gymnastik og meget mere findes derfor altid i mange forskellige mønstre og udtryk, så der er noget til enhver.

Skal du have de helt rigtige gymnastikbukser til drengene eller en gymnastikdragt med skørt til din pige, så har vi altid varerne til jer.
Alle vores styles til børnegymnastik er ydermere lavet, så både drenge og piger kan bruge det.

Som forældre til en dreng eller pige der dyrker gymnastik, vil mange ofte stå i en situation, hvor valget af gymnastiktøj kan være svært, hvis ikke man har kendskab til gymnastikken. Hos CHOPAR har vi mere end 30 års erfaring med tøj til gymnastik og børnegymnastik og derfor er alle vores produkter skabt med udgangspunkt i, at all børn skal have masser af frihed til bevægelse og udfoldelse i vores tøj.
Derfor kan du altid vær sikker på, at det tøj du får herfra, fungerer i hallen, til opvisning eller konkurrence.
Gymnastik er både udfoldelse fysisk, men er også fyldt med følelser – også for børnene. Derfor mener vi at det er vigtigt med mønstre og farver, der inviterer til leg, energi og glæde i gymnastikken.

Vores tøj laves i næsten alle børnestørrelser til drenge og piger og du finder modeller i størrelsen helt fra 2 år og op til 16 år.