Tricoter til børn

Tricoter til børn er et vidt bregreb hos CHOPAR. Til bestilling til hold, kan vi levere alle vores tricoter der findes til voksne, i børnestørrelser også. Vi har et enormt bredt udvalg til alle grene af gymnastikken. Så uanset om I er på udkig efter noget til opvisning eller konkurrence, så har vi noget til jer.
Til privatkøb har vi en række enkle basic-styles af tricoter til børn, som passer perfekt til træning for børn, der går op i deres gymnastik. Alle vores tricoter er lavet i gode strækbare materialer og testet af gymnaster, så vi ved hvad det har betydning under både konkurrence, opvisning eller træning.

Børnegymnastik er et vidt begreb

Børnegymnastik og gymnastiktøj til børn spænder bredt. Børnegymnastikken er forskellige om du er 4 eller 14 og afhænger af hvilken type gymnastik du dyrker. Hos CHOPAR dækker vi gymnastik 360 grader rundt og vi har gymnastiktøj til børn i alle aldre og i alle grene. Vi har masser af gymnastiktøj til børn, både på webshoppen med hurtig levering og til holdbestilling hvor I, som hold, kan være med til at designe jeres helt egne tricoter og andet gymnastiktøj.