Gymnastiktilbehør til børn

Er du på udkig efter de rigtige gymnastikting til børn? Så har vi her samlet nogle rigtig gode bud. Har du et barn der allerede går til gymnastik eller måske et der skal til at i gang? Uanset hvad, så har vi samlet nogle lækre ting til børn der skal elsker gymnastik.
Børn er forskellige og det samme er deres ønsker til deres tilbehør til gymnastikken. Både når det kommer til farver og stil. Derfor rammer vores udvalg af gymnastikting og tilbehør også bredt. Fælles er at vi elsker farver og glæde. Alle produkterne du finder, har smæk på farverne for at sætte gang i humøret og glæden der skal være til stede i al børnegymnastik.  

Mange efterspørger gode hårbånd, også kaldet scrunchies, til børn der dyrker gymnastik. Her har vi masser af lækre varianter i farver og glimmer, så det matcher enhver smag.
Vores populære børneting til gymnastik kan alle leveres hurtigt, så dit barn er klar til den næste gymnastiktræning.Gymnastikting til børn kan være mange ting

Tilbehør og ting til børnegymnastikken dækker over mange ting og vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment, så vi rammer så mange af jer kunders behov som muligt. Skriv endelig til os på info@chopar.dk hvis der er noget du tænker, at vi mangler.

I dag er vores skridsikre strømper vores mest populære gymnastikting til børn - og med god grund. Samtidig med at den er rar i kolde perioder i hallen, så gør den skridsikre bund, at børnene står bedre fast når der er fart på. Strømperne fås i alle størrelser og er udviklet til leg og aktivitet. Et lille tip herfra er, at de altså også er perfekte til børnehaven eller SFO'en.
Strømperne fås i en sort og en hvid variant.

Hold styr på børnenes gymnastikting


Når først børnene rammer gulvet er der fart på og knap så mange tanker på at holde styr på tøj og tilbehør som også gerne skulle med hjem igen. Her er det oplagt med en fed gymnastiktaske, så alle tingene til gymnastik både kommer med i hallen og med hjem igen. Vi har både lækre rygsække og flotte muleposer der er perfekte til at holde styr på det hele.
Vores muleposer fås i flere forskellige farver og med justerbare stropper, så I kan indstille dem til barnets højde. Vores gymnastikrygsæk er lavet med flere gode rum, så der er plads til det hele og et godt overblik over diverse gymnastikting på farten.