Robukser

Vores udvalg af bukser og shorts til rosport.  Vores fokus for alle varer til roning hviler på komfort, bevægelsesfrihed og åndbarhed. Vores udvalg af tights til roning er produceret eller udvalgt efter højeste kvalitet af lette og lækre materialer, der fungerer både til roning og kajak. Robukser skal, i vores optik, være lette og netop derfor er letheden og det rigtige stæk i kvaliteten afgørende for vores valg af bukser til roning.

Roshorts er populært, især i de varmere måneder på sæsonen. Vi prøver at ramme det perfekte match mellem det rigtige fit og de hurtigttørrende materialer, der er optimale på vandet.

Robukser til kajak


Roer du kajak til daglig, kan du roligt gå på opdagelse i vores udvalg af robukser og roshorts. Vores styles fungerer perfekt i kajakken og holder din komfort i alle bevægelser på vandet.

Leder du efter ekstra lag til din næste tur på vandet, så se evt. vores udvalg af rojakker her

Robukser fungerer til meget mere end rosport

Hos CHOPAR går vi ind for at vores udvalg af produkter gerne skal kunne bruges til så meget som muligt og din garderobe af træningstøj et løft på flere punkter. land andet derfor har vi udvalg de bedste tights fra Craft som er perfekte på vandet til både roning og kajak, men som også fungerer til løb eller en generel aktiv livsstil. Vi mener det er den bedste måde at tænke træningstøj, når det kan bruges til flere ting og samtidig har en kvalitet der holder år efter år.

Robukser stiller nemlig høje krav til både komfort, pasform og materialer. På den måde er man hurtigt dækket ind til meget mere sport og fritid, når man har de rigtige tights til roning. Er du på udkig efter noget andet end det vi tilbyder i dag, så tøv ikke med at tage fat i os. Måske vi kan hjælpe og måske du har gode input til, hvad vi ellers skal have af robukser at tilbyde jer.