Rojakker I Roveste

En rojakke og eller en rovest er essentielle produkter hos dem der dyrker rosport. Det yderste lag er vigtigt for at du får en god oplevelse, når du er på vandet. Den rigtige jakke eller vest til rosport skal være strækbar så den holder en god komfort, når du bevæger dig. Samtidig skal den have den rigtige sammensætning af kvaliteter der gør, at den er modstandsdygtig og beskytter dig mod det vejr du bevæger dig i.

Fokus på den rigtige rojakke


Vores udvalg af rojakker og veste er kompakt og baseret på få men gode styles, som vi mener lever op til enhver roers krav. Vi udvikler løbende vores sortiment uden at gå på kompromis med vores holdning til, at de produkter vi tilbyder, skal være optimale til roning og for dig som udøver.

Rojakker og midlayer går hånd i hånd

For rigtig mange der dyrker rosport er kombinationen mellem en god rojakke og en solid midlayer det perfekte match.
Jakken skal være det yderste og sikre lag der sikrer dig i al slags vejr, mens midlayer sørger for, kroppen altid har en behagelig temperatur og god komfort.

Samtidig kan det også være en god mulighed at kunne smide rojakken i løbet af en tur eller en træning og nøjes med en trøje. På den måde giver flere lag dig også flere muligheder for at sikre en optimal følelse og oplevelse på vandet.

Rovesten er også et rigtig godt match med en god midlayertrøje. Er det for varmt til en jakke, så kan en strækbar trøje med en tynd vest over være det helt rigtige valg. Er du på jagt efter en midlayer, så har vi et super bud til mænd her og en til kvinder her

Vores rojakker er fra Craft, da vi mener de har det allerbedste udvalg at tilbyde til rosporten.
Vores roveste er eget design og vi har brugt mange år på at finde den helt rigtige kombination af funktionalitet og design, så vi kan tilbyde jer det bedste.