Accessories

På denne side finder du diverse accessoires og tilbehør til gymnastik. Du finder blandt andet vores skridsikre strømper, vores undertøj lavet specielt til gymnaster og scrunchies til håret.

I udvalget af accessoires til piger finder du lige netop det, som er essentielt i en gymnastiktaske og -garderobe. Hvis der er noget du mangler eller ikke kan finde, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Accessoires skabt til gymnaster

Det er vigtigt at have udstyret i orden – også når man går til gymnastik. Især når det handler om børnene. Alle vores accessoires er lavet med gymnastikken for øje. Vi har samlet de forskellige typer af tilbehør der kan være brug for.

Det første, der er godt at få med i tasken når man skal til gymnastik er et par skridsikre strømper. Mange haller og gymnastikgulve kan være virkelig glatte, og derfor har man ofte bare fødder. De er desværre bare ofte også kolde, og især når vi rammer efterår og vinter, og det kan derfor være ubehageligt for de små fødder at skulle af med strømperne. Med vores skridsikre strømper kan de både holde varmen omkring fødderne og samtidig stå fast på gulvet. På den måde undgår man grimme styrt eller fald, som kan ske ved brug af almindelige strømper på et glat gulv.

De små piger leger og bevæger sig ofte vildt og frit på gulvet, og især når man skal lære et nyt spring eller en øvelse. I disse situationer er det ubehageligt at få håret i øjnene og det kan faktisk skabe gener i forhold til at udføre sit spring. Derfor har vi produceret fine scrunchies som kan tilpasses til pigernes gymnastikdragter.

I gymnastikkens verden kan det ske, at gymnastikdragten bliver gennemsigtig. Især dragter i de tyndere og lysere materialer. For at undgå, at man kan se undertøjet eller sports-bhen igennem dragten, har vi udviklet vores egen serie af undertøj, som du også finder i denne kategori.