Strømper til gymnastik

På denne side finder du vores udvalg af strømper til gymnastik og træning. Det kan være koldt i sportshallerne og gymnastiksalene, og gulvene kan samtidig være meget glatte. Derfor har vi udviklet et par skridsikre gymnastikstrømper. Strømperne til gymnastik sørger for at holde fødderne varme under træningen og sikre samtidig, at man står godt fast på gulvet. Strømperne kommer med gummidutter under, så man undgår uheldige fald og ikke glider på de glatte gulve. I vores sortiment af strømper til gymnastik finder du også de mere klassiske træningsstrømper fra CRAFT i god kvalitet. CRAFT-strømperne er også velegnet til løb og fitness.

Gymnastikstrømper er især populær hos børn

Gymnastikstrømper eller gymnastiksokker bliver brugt af mange gymnaster i alle aldre. Vi oplever dog, hos CHOPAR, at de skridsikre strømper til gymnastik er ekstra populære hos børn og yngre gymnaster. Det skyldes at mange forældre ønsker at komme de kolde fødder til livs. Samtidig giver den skridsikre funktion et rigtig godt fodfæste der er vigtigt for børn der dyrker gymnastik, som ofte har krudt bagi og har travlt med leg og øvelser.

Vi mener dog også at gymnastikstrømper kan være rigtig gode til voksne også. Er du typen der dog helst vil springe eller lave serier i bare fødder, kan vi anbefale at bruge gymnastiksokkerne til opvarmning, på samme måde som man bruger et ekstra lag tøj eller et par tights, for at give kroppen en god og hurtig opvarmning.

Efterspørgslen på vores gymnastikstrømper er stigende og det bliver mere og mere populært. Strømperne kan også bruges i mange andre sammenhænge og til børn også kan være ideelle derhjemme eller i skolen/daginstitutionen hvor der ofte er fart på legene og drøn på motorikken.