Underdragter

På denne side finder du vores store udvalg af underdragter til gymnastik. En god underdragt er et "must have", især hvis du benytter dig af en meget lys gymnastikdragt.  Vores udvalg af underdragter omfatter dragter med og uden ben og med forskellige typer stropper. Alle vores underdragter er skabt i åndbare materialer og fokus på, at du skal føle dig tilpas og fri i din sport.  

Du finder også to af vores produkter fra vores undertøjsserie EMPOWER. Med EMPOWER har vi fokuseret på at skabe underdragter og undertøj, der passer til dig og din udfoldelse som gymnast. Du kan med vores underdragter fra EMPOWER bevæge dig frit og føle dig godt tilpas, når du er i gang med en aktivitet. Underdragterne er beigefarvede og det gør den usynlig under din gymnastikdragt. Vi har produceret vores EMPOWER underdragter og undershorts med en anelse shapeeffekt, så du altid får et flot og ensartet look.

Leder du efter strømpebukser finder du demher.

Underdragter til det hele

Som gymnast oplever man ofte, at gymnastikdragten til opvisning og konkurrence kan være gennemsigtig. Især hvis dragten er designet i hvide nuancer og/eller lyse farver, og der forekommer meget lys på gulvet eller scenen. Gymnastikdragter kan også have tendens til at blive mere gennemsigtigt, hvis der strækkes meget. Det er derfor en god idé at bære en underdragt, som er skabt til at være ”usynligt” under din gymnastikdragt.

Sidst nævnte har vi udviklet en hel serie af undertøj- og dragter til. Den har vi valgt at kalde EMPOWER. EMPOWER er skabt til at give dig en tryghed og dermed også en større følelse af frihed, da du ikke længere behøver bekymre dig om, hvorvidt man kan se dit undertøj under dragten.

Vores EMPOWER underdragter findes i to forskellige typer: som en undershorts og en hel underdragt med ben og stropper. Begge modeller produceres i et åndbart, svedtransporterende og hurtigtørrende materiale, så du ikke bliver overophedet af det ekstra lag. Materialet kommer også med en let shaping effekt, så du er sikret et glat og ensartet udtryk med gymnastikdragten udover.
Vi har sørget for, at sømmende i både shorts og underdragt er helt flade, så de heller ikke ses under gymnastikdragten. Derudover ruller de ikke, og man kan klippe dem til i længden, som man ønsker det, uden at de trevler. Stropperne i underdragten er ultratynde og kan skiftes med, de medfølgende gennemsigtige silikonestropper.

Underdragterne og undershortsene fra EMPOWER kan også sagtens bruges til andet en gymnastik. De fungerer perfekt under en kjole til at glatte huden ud for et mere ensartet udtryk. Om sommeren er undershortsene perfekte under de korte sommerkjoler, både for at dække ens undertøj, men også hvis man har tendens til varmeeksem, når huden på lårene gnider mod hinanden.

Vi har også helt tynde underdragter lavet i supplec/lycra fra Bodywrappers. De fås både i sort og beige. De har lav ryg og kan også bruges som heldragt med et par shorts udover.