Træningstøj

Den gode træning, kræver de bedste forudsætninger. Træningstøj er en af de forudsætninger, som altid skal være i top. CHOPAR sportswear er træningstøj der er udviklet med fokus på de parametre, der er vigtige for gymnaster. Gymnastik tager udgangspunkt i kroppen i bevægelse og derfor er det altafgørende at sportstøjet sidder rigtig i alle bevægelser.

I vores kollektion kan du købe træningstøj til kvinder og mænd og fællestrækket er høj kvalitet, strækbare materialer og lækkert design.
Vores mål med tøj til din træning er, at du ikke skal mærke til det uanset hvilket spring, bevægelse eller fart du bevæger dig i. Alt vores sportswear er designet af gymnaster, der kender til de funktioner, som gymnastikken kræver af tøjet. I kollektionen kan du opleve toppe, tights, sweatshirts, bukser, shorts og accessoires.

Uanset om du skal bruge aktivt træningstøj til gymnastik, i fitness, til løb eller noget helt andet, så er CHOPAR sportswear med dig hele vejen. Hver dag arbejder vi på at videreudvikle vores produkter, optimere dem og skabe nye muligheder. Akkurat som du gør, med din træning.

Vi har testet vores træningstøj på øverste hylde

Den gode træning, kræver de bedste forudsætninger. For gymnaster og andre atleter, så er en af de forudsætninger, at tøjet er både komfortabelt, praktisk og med et fedt design.
Derudover er der flere og flere af os, der i dag bruger sportswear til mere end træning. Derhjemme, til og fra træning, i skole eller på arbejde. Vores træningstøj er udviklet med fuldt fokus på performance, som vi har pakket ind i lækkert design, der gør, at du helt sikkert kommer til at bevæge dig rundt i det overalt.

Vores træningstøj bruges i dag blandt andet af atleterne fra FaceOFF, der står for alt det vildeste inden for gymnastik og bevægelse. De vildeste spring i de største shows. CHOPAR designer og leverer tøj til FaceOFF med udgangspunkt i det træningstøj, som du finder her på webshoppen. FaceOFF ved, hvad det kræver af tøjet, når man skal levere de vildeste bevægelser og stadig have det behageligt, i det man har på.

Også de danske landshold i gymnastik benytter vores træningstøj i deres træning. Blandt andet et udvalg af vores toppe og tights danner ramme for en lang række landsholdsgymnasters træning.