Shorts

På denne side finder du vores udvalg af shorts til herrer. Vi har skabt vores shorts med fokus på, at de skal være ideelle til flere forskellige typer af udfoldelse og de forskellige bevægelser som gymnastikken byder på. I sortimentet finder du shorts, der er skabt til forskellige formål. Der er shorts til de mere krævende og vilde bevægelser, og shorts, der er perfekt til de bløde bevægelser og mere stille aktiviteter. Alle vores shorts til mænd er skabt til at sidde godt og behageligt om både lår og hofter, uden at de generer eller skaber unødige forhindringer i din udfoldelse. Vores shorts til mænd er med til at sikre, at du ikke skal bekymre dig om shortsene glider ned i de krævende øvelser.

Når det skal være lidt mere behageligt, har vi skabt et par gode, løstsiddende shorts, der fungerer godt til ture med holdet, tur i fitness eller til søndagsfilm på sofaen.

Find dine favoritter, og mærk forskellen med shorts udviklet specifikt til gymnastik

Shorts til gymnastik

Som mandlig gymnast er shorts ofte en fast del af garderoben, og shorts til mænd kommer i flere forskellige afskygninger, alt efter hvilken gren af gymnastik man tager del i. De fleste gymnaster har også deres egen præferencer inden for de shorts de bruger. Vores udvalg af shorts til mænd er nøje udvalgt, så det rammer alle dine behov som gymnast. Vi har også sørget for, at der er forskellige kvaliteter og looks, som du kan kombinere på kryds og tværs med mange af vores andre produkter. Der er shorts til enhver smag.

Det er ikke kun i varmen, at shorts er gode at have på. Det er også en god idé at have et par behagelige shorts til din gymnastiktræning. Til dine vilde, kreative spring og bevægelser, kan tøjet bliver udfordret og for meget løst hængende materiale, kan skabe forhindringer for dig, når du er i luften. Derfor har vi udviklet et par shorts som sikrer, at alting bliver hvor det skal. Med vores 2in1 Charlie shorts, skal du kun bekymre dig om din aktivitet og performance. Shortsene har en løstsiddende ydershorts med en isyet tætsiddende indershorts, som sikrer at shortsene ikke falder ned eller viser for meget, når du laver vilde bevægelser. De fungerer også perfekt til løb og aktiviteter på en varm sommerdag, så du undgår friktion mellem dine lår.

Du finder også mere løse shorts til gymnaster i vores sortiment. Vores løse shorts til mænd er lette og giver et super fedt look, både på gulvet og i hverdagen. Vores shorts kan altid matches med en vores hoodies, sweatshirts eller tshirts til mænd. Det giver er moderne og sporty

Hvis du gerne vil have nogle shorts du både kan bruge på gulvet og til hverdag, så har vi skabt et par moderne tracksuit shorts i et farverigt retrolook. Vi har produceret shortsene i et dejligt let og luftigt materiale, så de er ideelle til de varmere dage på året. De ser også godt ud sammen med den matchende anorak, og giver et unikt look, som får dig til at stå frem på gulvet eller på stranden. Vi kan også stærkt anbefale at bruge enten shorts eller sæt som holdtøj. Det giver et fedt og cool look til jeres team.