Heldragt | Team | 500960A400

Varenummer:500960A400
Heldragt med symmetriske bindingsdetaljer.  Denne dragt har en feminin overdel med tilhørende mesh imellem, så det ligner en 2 delt dragt. For at sammenslutte dragten er der tilføjet nogle snor effekter. Dette giver dragten et meget elegant udtryk.  

Dragten er primært udarbejdet i dorlastan og udsmykningen er udarbejdet i materialet mesh og glitter bellora. Dorlastan er det mest ideelle materiale at bruge til træningstøj, da det holder farven efter mange vaske samtidig med at, den sørger for en god pasform for eliteudøveren. Materialerne mesh og glitter bellora giver et flot skinnene udtryk.

Pris ved holdbestilling uden sten:
20-49 stk. 620kr.

6-19 stk. 729kr.
1-5 stk. +20%
+50 stk. – Kontakt os for et tilbud.

Husk at du gratis kan ændre farver på dragten ved brug af samme kvaliteter som på foto. Klik her for at se det store farvekort

Hvis dragten skal bruges til Teamgym konkurrence, anbefaler vi en hudfarvet Lycra (1013-8020) under meshærmerne. Vi tilbyder at gøre dette uden ekstra betaling på alle nye ordrer.

Stenpriser
Prisen er for dragten i kvaliteterne som på billedet, uden sten. Se mulighederne for sten nedenfor:

Prisen for swarovski krystaller er 472kr. Kontakt os for at høre om mulighederne med rhinesten. Ved køb over 19 stk. gives der 15% rabat.

Modellen kan laves i str. 6 år - XXL
På denne model er det muligt at få +/- 3,6,9 cm på benlængden uden ekstra omkostninger.

VIGTIGT
Klik her for at læse handelsbetingelserne inden du bestiller