Gymnastiktoppe til damer

På denne side finder du vores udvalg af toppe og t-shirts. I vores udvalg af toppe og t-shirts til gymnastik har vi fokus på at skabe den perfekte pasform, som samtidig giver den optimale bevægelsesfrihed. Vores gymnastiktoppe og -t-shirts er lavet med dig som gymnast for øje. Om du træner rytme, spring eller bare lige er en tur i fitness, så har vi noget som passer perfekt til dig og din aktivitet i vores udvalg af toppe og t-shirts.

Vi har sørget for, at du kan få toppe og t-shirt, som passer lige nøjagtig til den aktivitet, du vil udføre. Til en aktiv træning som spring har vi udviklet en række af gode, tætsiddende toppe, som giver dig frihed både på gulvet og i luften, uden, at der er for meget ekstra stof, der kan forstyrre din performance.

Hvad gør en top ideel til gymnastik?

En gymnastiktop skal være indbegrebet af perfekt pasform og bevægelsesfrihed. Træner du rytme, spring eller noget helt tredje, så har vores udvalg af toppe og trøjer noget til dig. Mærk forskellen ved at vælge en top, der er lavet af gymnaster til gymnaster.

Vores tætsiddende toppe er perfekte til en aktiv træning som spring, hvor toppen giver dig frihed både på gulvet og i luften, samtidig med, at de sidder som de skal - også når du lander. Den populære Cila tanktop er en af de gode, tætsiddende toppe, der følger kroppens facon og altid sidder som den skal under træningen.

Vores lange toppe er perfekte til den udtryksfulde stil ved rytmegymnastikken og giver et elegant look med masser af komfort. Hertil kan vi også anbefale vores oversize unisex t-shirt, er virkelig komfortabel. Den er blød og lækker at have på udover et par tights eller en heldragt, når man gerne vil være lidt mere tildækket. T-shirten spiller også godt sammen med et par lækre jeans eller sweatpants for et sporty look i hverdagsgarderoben.

Sportstøj er moderne, og især crop-toppen er blevet populær i både hverdags- og sportsgarderoben. Derfor har vi også designet en skøn, tætsiddende crop-top i sort, som sidder godt til. Vi har syet en sportstop indvendig, så du altid har to lag omkring barmen. Toppen er perfekt til dig, der elsker at være moderigtig og komfortabel til træning og i hverdagen.

I vores sortiment finder du også de basics vi alle bruger. Til de koldere dage i hallen har vi i vores sortiment af toppe og t-shirts tilføjet vores langærmet Kali LS t-shirt, som er svedtransporterende og hurtigtørrende, så du kan holde varmen i pauserne mellem øvelser. Den kommer i en klassisk sort farve med hvide detaljer.

Både de klassiske styles, og de mere farverige og moderne styles passer både til dit træningstøj eller til hverdagstøjet for den aktive livsstil, som mange gymnaster lever.