Gymnastiktøj til mænd

Gymnastik er mange ting og det samme er gymnastiktøj til mænd. Er du springgymnast eller mere til rytme? Så er det vidt forskelligt, hvad du søger i dit gymnastiktøj. Uanset hvad du er til, så har vi noget til dig. Vi arbejder hver dag på at være de bedste til det vi laver - gymnastik og træningstøj.  Vi har et solidt udvalg af de vigtigste basics på webshoppen og så har vi alt hvad gymnastikhjertet begærer til hold.

Er du på udkig efter noget til dig selv, har vi et godt miks af basics indenfor trikoter, bensvingsbukser, hoodies, shorts, longsleeves og meget mere. Er I som hold på udkig efter gymnastiktøj, så har vi alt fra skjorter, heldragter, catsuts, bukser og meget mere. Vi har alle stilarter, og som hold kan I altid være med til at designe jeres eget tøj, så det matcher jeres stil og udtryk på gulvet.

Heldragter til mænd vinder frem

Grene som TeamGym vinder frem og bliver større og større. Det samme bliver behovet for unikke heldragter til mænd og hos CHOPAR har vi mange muligheder for at give jeres hold de gymnastikdragter, som I drømmer om. Heldragter handler, udover stil, også om funktion når det kommer til TeamGym. For at sikre os, at vi holder niveau gør vi stor brug af vores samarbejde med landsholdet i TeamGym, som altid udfordre os, for at sikre, at altid er i højeste kvalitet.