Sponsor af GymDanmarkFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designSponsor af DGI Verdensholdet
Choose language

GymDanmarkVi er super stolte over, at vi hos CHOPAR, har indgået samarbejde med GymDanmark for de næste 4 år.
CHOPAR skal hermed levere profil -og landsholdbeklædning til de mange danske landsholdsgymnaster.

Hos CHOPAR ser vi det som en stor kvalitetserklæring, at skulle producere og levere tøj til den store talentmasse, som vi oplever på diverse landshold på tværs af de forskellige grene af gymnastikken.

”Forløbet med at finde GymDanmarks nye beklædningspartner har været en god og grundig proces, hvor alle på markedet har fået lov til at byde ind. Vi har landet en aftale med Chopar, som vi er rigtig glade for, og som er med til at skabe stor værdi for alle i organisationen. Jeg ved, at vi med Chopar har en samarbejdspartner som kan indfri vores behov og ønsker for fremtiden, og som arbejder professionelt og kundeorienteret. Jeg ser frem til samarbejdet og byder Chopar velkommen inden for i GymDanmark.”.

Ud over tøj til gymnasterne inden for de danske forbund, vil vi i de næste 4 år også levere tøj til alle forbundsinstruktører, kursister og de mange frivillige til diverse events som afholdes af GymDanmark.

Sidst men ikke mindst, vil vi oprette en webshop med produkter fra en eksklusiv GymDanmark kollektion, så alle de danske gymnastikentusiaster har mulighed for at købe de udvalgte produkter.

Vores klare mission er at være Danmarks førende leverandør af gymnastiktøj og netop derfor, er vi utroligt glade for dette samarbejde, som går rigtig godt i spænd med førnævnte mission.


Vores egen direktør Tony Halkjær fortæller, ”Det er med stor stolthed og glæde, at vi har indgået denne samarbejdsaftale med GymDanmark. Vi glæder os til et godt og tæt samarbejde, hvor vi får mulighed for at støtte op om Danmarks bedste gymnaster. Det er en fornøjelse at følge den passion, vilje og engagement, som hele organisationen udstråler - gode kerneværdier, som vi også selv efterstræber hver dag”


CHOPAR X GymDanmark

CHOPAR står bag produktionen af den nye officielle GymDanmark kollektion. Kollektionen er udviklet sammen med GymDanmark og er et klart billede på det tætte samarbejde.

Helt eksklusivt, kan du nu  købe alle produkterne i kollektionen på webshoppen.


Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot