GymDanmark

Vi er super stolte over, at vi hos CHOPAR, har indgået samarbejde med GymDanmark for de næste 4 år.
CHOPAR skal hermed levere profil -og landsholdbeklædning til de mange danske landsholdsgymnaster.

Hos CHOPAR ser vi det som en stor kvalitetserklæring, at skulle producere og levere tøj til den store talentmasse, som vi oplever på diverse landshold på tværs af de forskellige grene af gymnastikken.

”Forløbet med at finde GymDanmarks nye beklædningspartner har været en god og grundig proces, hvor alle på markedet har fået lov til at byde ind. Vi har landet en aftale med Chopar, som vi er rigtig glade for, og som er med til at skabe stor værdi for alle i organisationen. Jeg ved, at vi med Chopar har en samarbejdspartner som kan indfri vores behov og ønsker for fremtiden, og som arbejder professionelt og kundeorienteret. Jeg ser frem til samarbejdet og byder Chopar velkommen inden for i GymDanmark.”.

Ud over tøj til gymnasterne inden for de danske forbund, vil vi i de næste 4 år også levere tøj til alle forbundsinstruktører, kursister og de mange frivillige til diverse events som afholdes af GymDanmark.

Sidst men ikke mindst, vil vi oprette en webshop med produkter fra en eksklusiv GymDanmark kollektion, så alle de danske gymnastikentusiaster har mulighed for at købe de udvalgte produkter.

Vores klare mission er at være Danmarks førende leverandør af gymnastiktøj og netop derfor, er vi utroligt glade for dette samarbejde, som går rigtig godt i spænd med førnævnte mission.


Vores egen direktør Tony Halkjær fortæller, ”Det er med stor stolthed og glæde, at vi har indgået denne samarbejdsaftale med GymDanmark. Vi glæder os til et godt og tæt samarbejde, hvor vi får mulighed for at støtte op om Danmarks bedste gymnaster. Det er en fornøjelse at følge den passion, vilje og engagement, som hele organisationen udstråler - gode kerneværdier, som vi også selv efterstræber hver dag”

CHOPAR X GymDanmark

CHOPAR står bag produktionen af den nye officielle GymDanmark kollektion. Kollektionen er udviklet sammen med GymDanmark og er et klart billede på det tætte samarbejde.

Helt eksklusivt, kan du nu  købe alle produkterne i kollektionen på webshoppen.