Fruit of the loom

Fruit of the loom er på kort tid blevet en stor favorit hos mange - og det forstår vi godt! De prisvenlige basics er super bløde, går til alt og kan bruges i alle aldre. Derfor er deres forskellige basics også oplagt som klubtøj eller skoletøj for efterskolen. Vi har samlet et udvalg af både sweatshirts, hoodies, sweatpants og t-shirts som alle fås i flere farve og kan leveres med jeres logo på kort tid.

Træningssæt fra Fruit of the loom går til alt


De bløde basics kan sættes sammen på kryds og tværs og går også super fint alene med andre produkter. Derfor er de oplagte at bruge som klubtøj da jeres medlemmer eller elever kan bruge dem i deres eksisterende garderobe og der er nemt at opsætte jeres logo. Alle vores styles fra Fruit of the loom er meget prisvenlige og giver dermed jer muligheder for forskellige sammensætninger af styles, så det matcher jeres klubs behov.
Basis tee Børn | Team | F140K
Pris fra DKK 35 pr. stk.
Basis tee Børn | Team | F140K
Pris fra DKK 35 pr. stk.
Basic tee | Team | F140
Pris fra DKK 39 pr. stk.
Basic tee | Team | F140
Pris fra DKK 39 pr. stk.

Hvorfor få en klubdragt eller skoletøj?

Der er mange gode grunde til hvorfor I skal tilbyde jeres medlemmer eller elever et fedt sæt med jeres logo. Vi har i lang tid arbejdet sammen med massevis af klubber og efterskoler og ved at rigtig mange derude er stolte af deres klub eller skole. Logoet betyder noget for dem og derfor er det vigtigt, at I tilbyder dem nogle fede produkter de kan bruge overalt. Netop derfor er Fruit of the loom også et super valg fordi de lækre basics kan sammensættes med ens dagligdags garderobe og dermed kan man have klubbens logo med i hverdagen.

Derudover så gør det bare noget ved ens medlemmer når man kan troppe op til træning eller stævner med en ens trøje eller et helt sæt med jeres logo. Det gør noget for holdånden og det gør noget for jeres følelse - som forening og som forsamling. Styr jeres klubfølelse og tag fat i os allerede i dag.

Vi står altid klar til at hjælpe jer med spørgsmål om klubtøj, logo på tøj eller hvad I kunne have af spørgsmål.