Craft Active Extreme X SS Women

Designed in Scandinavia • Produced in Europe
DKK 329,00
På lager
Varenummer:1909672
Active Extreme X CN SS er en meget funktionel undertrøje til konkurrence og højntensitets træning i både milde og kølige vintervejrsforhold.

Denne trøje med høj ydeevne kombinerer SEAQUAL™ polyester, Coolmax® Air Technology-materiale og genbrugspolyester for at yde maksimal temperaturregulering ved højintensive fysiske aktiviteter. Trøjen har desuden et ribstrikket design for ekstra fugttransport og komfort. God stretch og ergonomisk pasform yder optimal bevægelsesfrihed, mens zonetilpassede meshpaneler yder ekstra ventilation, hvor det er mest nødvendigt. En favorit blandt såvel elitieudøvere som hverdagshelte. En førsteklasses svedundertrøje til atleten.

SEAQUAL™ genbrugsmateriale
SEAQUAL™ er et initiativ som hjælper med at rense vores have for forurening og øge de cirkulære processer i samfundet. Active Extreme X CN SS er produceret af SEAQUAL™ genbrugspolyester fremstillet af plastikskrald fra havet. Genbrugsmaterialet er ikke kun et godt valg for miljøet, det yder desuden effektiv fugttransport og ventilation for optimal temperaturregulering.

40% Polyester SeaQual 39% Polyester "Coolmax" 21% Polyester-recycled