Gymnastiktøj i høj kvalitetFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designBetal med MobilePay

CHOPAR er sponsor for DGI Verdensholdet

I Danmark er gymnastik meget mere end idræt - Det er en livsstil!

DGI Verdensholdet er verdensførende inden for hold- og opvisningsgymnastik. Mere end 2 millioner mennesker i over 70 lande oplevet DGI Verdensholdet, og de 28 udvalgte gymnasterne er meget anerkendte for deres fantastiske shows.

CHOPAR har siden 2004 været sponsor for DGI Verdensholdet. Denne gang er ingen undtagelse.
Det 11. Verdenshold er i fuld gang med, at rejse rundt i verden for at bevæge verden iført Chopar gymnastiktøj og sportswear.

Det er et spændende projekt som vi er meget stolte af!


Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot