Active by CHOPAR

Active by CHOPAR er vores udvalg af træningstøj, sportstøj, sportswear - kald det hvad du vil. For os handler det om at tøjet skal have både stil og funktion med sig. Alle vores styles er designet og skabt til at gøre din hverdag mere aktiv og derfor matcher produkterne både behovet til træning og kan kombineres med dine andre favoritter fra klædeskabet.

Ingen kompromis med komfort


Vi ved at alt tøj kan se nok så fedt ud, men hvis ikke det føles rigtig så ryger det bagerst i skabet. Alle styles skal være komfortable og sidde godt i alle situationer. I 30 år har vi klædt atleter på fra gymnastik og rosport og dermed ved ved, hvordan vi skaber tøj der kan holde sit fit og sin stil - også når kroppen er i fuld bevægelse. Disse funktioner har vi taget med ind i vores Active wear og kombineret med et udtryk, som vi mener, står skarpt til både træning og i hverdagen.
Tech 02 shorts | Unisex
Før DKK 359,00
Fås i 2 farver
Tech 02 shorts | Unisex
Før DKK 359,00
Fås i 2 farver
Tech 02 shorts | Unisex
Før DKK 359,00
Fås i 2 farver
Tech 02 shorts | Unisex
Før DKK 359,00
Fås i 2 farver
Wrinkle top
Fås i 2 farver
Wrinkle top
Fås i 2 farver
Wrinkle top
Fås i 2 farver
Wrinkle top
Fås i 2 farver

Er det sportstøj eller tøj til din hverdag?

Vores historie starter i sportøjet og med fokus på fuld performance. Især gymnastikken har vi rødder i, hvilket kan mærkes i kvaliteten af vores produkter. Du får nemlig den ultimative frihed til bevægelse - uanset om bruger det til træning, til hverdag eller noget helt tredje. Netop kombinationen af funktionen fra træningstøjet og stilen fra tiden mode gør vores styles til det vi beskriver som Active wear.

Tech pants - vores mest populære bukser til dato


Specielt vores Tech pants er blevet populære og det forstår vi godt! Bukserne er lavet i tech-kvaliteten der er ultra strækbar og let, samtidig med at den bare ser supercool ud. Vores Tech pants kommer i to varianter Tech 01 er en basic ensfarvet træningsbuks der kan bruges til alt. Vores Tech 02 er lavet på samme fit og style men med synlige syninger der giver ekstra meget kant til stilen og et superfedt look.

Træningstøj til hverdag


I dag ser vi træningstøj, eller sportswear, som en langt større del af modebilledet i hverdagen. Folk har stort fokus på at være aktive, hvilket matcher vores vision perfekt. Alle vores shorts, bukser, tights, trøjer og meget mere er nemlig skabt til at kunne bruges overalt og sammensættes på kryds og tværs med resten af din dagligdagsgarderobe.

Mere basics og mindre sæson


Vores sortiment er bygget op tro der går mere på stærke basisvarer end på 4-5 udskiftninger om året. Du skal kunne bruge dine favoritter både i år og næste år. Derfor vil du, hos os, se tidløse designs til både tights, shorts, træningsjakker osv. som kan bruges igen og igen. Men bare rolig - vi sørger selvfølgelig for løbende at droppe nye fede basics til din træning og aktive hverdag.