Oplev vores kollektioner

Hos os har du mulighed for at opleve kollektionerne helt tæt på. Vi kalder det en kollektionsfremvisning og du kan nu booke en fremvisning i din klub. Book en kollektionsfremvisning og se, mærk og prøv vores styles sammen med en af vores konsulenter. Det er også muligt at få hjælp til at udvikle dit eget design, i samarbejde med os.

Med en kollektionsfremvisning har I som klub, forening, hold eller skole mulighed for at se vores kollektioner, snakke med en konsulent om jeres ideer, designs og muligheder. I kan prøve tøjet på og mærke de forskellige kvaliteter og opleve, hvad de hver især kan. Det kan enten foregå hos jer, i vores showroom i Ikast eller online. Læs om de forskellige muligheder nedenfor og send din forespørgsel i dag.

1. Få besøg af CHOPAR

Hvordan?
Med en fysisk kollektionsfremvisning, kommer vores konsulent ud til jer. I kan se de dele af kollektionerne, der giver mening for jeres behov og få en snak om de enkelte styles. I kan prøve varerne på og mærke, hvordan de bevæger sig med kroppen. Vores konsulenter vil også have en masse farve- og kvalitetsprøver med, som i kan kigge igennem og mærke. Saml instruktørerne i din forening og hav en hyggelig dag/aften sammen med os.

Hvor?
I kan få besøg af CHOPAR i hele landet. Vores konsulenter kører til hele landet og pakker bilen, så det passer til jeres behov. I har både mulighed for at forespørge på besøg i dag- og aftentimer.

Hvorfor?
Med en kollektionsfremvisning hos jer, får i mulighed for både at kigge, mærke og opleve kollektionerne helt tæt på. Derudover vil vores konsulenter tage udgangspunkt i jeres behov, så I får de bedste råd og god vejledning. I vil have mulighed for at få tilsendt farvekort eller prøvesæt inden en fremvisning, hvis det ønskes.

Kontakt os for at høre mere

2. Kollektionsfremvisning online

Hvordan?
Tag en virtuel rundtur i årets kollektioner med en online kollektionsfremvisning. I vil kunne se de forskellige styles, vores farvekartotek og snakke design og muligheder. Alt sammen lige når det passer jer. Når mødet foregår online, kan vi også tage jer med ud i vores store bibliotek af tidligere kollektioner.

Hvor?
Fremvisningen foregår online. Sammen med en sælger finder I et tidspunkt og planlægger et møde via Microsoft Teams. Kontakt os for at høre mere omkring denne mulighed.

Hvorfor?
Med en online kollektionsfremvisning kan I opleve kollektionerne sammen med en sælger, uanset hvor I sidder. I vil have rig mulighed for at finde ud af, hvilke styles og typer af dragter, der passer til jeres behov. Ligesom med det fysiske møde, vil I have mulighed for at booke prøvesæt, dragter og/eller farvekort på forhånd, hvis det ønskes. Book online møde her

Kontakt os for at høre mere

3. Besøg os i Ikast

Hvordan?
Har i lyst til at komme og se, hvad vi kan tilbyde jer i vores egne rammer? Med en kollektionsfremvisning på kontoret i Ikast, har vi mange muligheder for at vise jer alverdens dragter og tidligere kollektioner. Vi har huset fuld af dygtige salgskonsulenter, som kan hjælpe jer fra idé til dragt.

Hvor?
Det foregår på vores kontor i Ikast. Østergade 54C 7430, Ikast. I kan besøge os i Ikast i både dag- og aftentimer.

Hvorfor?
Udover fremvisning af årets kollektioner, vil I med et møde hos os I Ikast kunne opleve vores enorme sortiment af dragter fra tidligere år, som kan drage inspiration til nye designs. Desuden har vi egne konstruktører i huset, der vil kunne byde ind med input til jeres tanker.

Kontakt os for at høre mere