Drenge

På denne side finder du vores udvalg af gymnastiktøj til drenge. I udvalget finder du alt fra sweatshirts og hoodies til bensvingsbukser og trikoter. Vi opdaterer og udvider løbende vores sortiment af gymnastiktøj til drenge.

Finder du ikke lige den vare du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Se også vor store børnekollektion, Kids by Chopar, som indeholder gymnastikdragter, t-shirts, shorts og meget mere. Se udvalgether.

Gymnastiktøj til drenge

I gymnastikkens verden er det altid en god idé at have styr på sit basislager af gymnastiktøj. I vores serie af gymnastiktøj til drenge kan du nemt og ubesværet sammensætte en god og brugbar basisgarderobe til gymnastikdrengen.

Start med det inderste lag, gymnastikdragten. Her kan man enten vælge vores trikot med lange ærme og korte ben eller vores trikot uden ben og med brede stropper. Trikoten er et klassisk gymnastikprodukt og er god at have indenunder både lange bukser, shorts og en t-shirt.  De giver fri bevægelighed når man f.eks. skal udføre spring.

Til de ydre lag kan man med fordel vælge vores gode t-shirts i hurtigtørrende materialer. Det er også en god idé at tilføje en blød hoodie, som lige kan trækkes over hovedet til og fra træning, eller når der er lidt koldt i hallen.

I vores kollektion finder du selvfølgelig også et godt udvalg af basic gymnastikbukser til drenge. Den klassiske bensvingsbuks er ideel til konkurrencegymnastik. Bukserne produceres i dolarstan, som er en meget populær metervare pga. dens strækevne og komfort. Dolarstanen har også en skinnende overflade, som er flot på et gymnastikgulv.

Til de varmere dage kan drengene hoppe i et par af vores shorts, som vi har flere forskellige modeller. Du finder shorts med både korte og længere ben.