Heldragter

På denne side finder du vores udvalg af heldragter. I vores udvalg kan du finde heldragter til gymnastik i det strækbare materiale dolarstan, som har en glat overfalde, der giver en skinnende effekt.

Heldragten er et klassisk item for gymnasten og kan både bruges til træning i alle typer gymnastik. Heldragten fungerer også godt som basislag under farverige toppe, nederdele eller bukser. Heldragterne fungerer derfor godt på gulvet, da du nemt og let kan glide over gulvet uden for meget friktion mellem dragten og gulvet. Vores heldragter produceres både med og uden ærmer og kan også fås med eller uden andefod.

Heldragter er uundværlige for gymnasten

Heldragten har i mange år været direkte forbundet med gymnastikken, og det er der en god grund til. Heldragten giver fri bevægelighed og mulighed for at strække og bøje sig uden problemer. I svære og krævende spring sidder heldragten, hvor den skal hele vejen, og du skal ikke bekymre dig om noget falder ned eller kravler op over hovedet. Samtidig er der intet løsthængende stof, der kan flagre rundt i luften og forstyrre din performance.

Derudover giver den glatte og skinnende overflade i vores draget mulighed for, at du kan bevæge dig rundt på gymnastikgulvet uden at møde friktion mellem dit tøj og gulvet. Derfor sikrer heldragten, at du ikke ”sidder fast” midt i en bevægelse, og derved kan du skabe flydende og smukke bevægelser og serier.