Tights | Bukser | Shorts

Vi kan snakke lang tid om vores træningsbukser til damer, men kort og godt har vi klart budskab. Tøjet må ikke fjerne dit fokus. Du må aldrig være nervøs for, om noget ruller ned, om dine tights er gennemsigtige eller om der kommer huller i dine bukser, når du glider hen ad gulvet. Så simpelt er det.

Et par gode træningsbukser er et must i din garderobe som gymnast. Vores udvalg af træningsbukser til damer har både tights, sweatpants, bukser og shorts, som alle er perfekte til gymnastik og den aktive livsstil.
Er du på udkig efter træningstights til damer er det essentielt, at de både sidder godt og matcher den træning, du laver. Vores træningstights er udviklet med fokus på gymnastikken, som kræver styles med maksimal holdbarhold, strækbarhed og ikke mindst en rigtig god pasform. Alle vores træningstights har en pasform der sikrer, at de ikke falder ned, ikke ruller i kanten og aldrig er gennemsigtige – uanset bevægelse.

Ønsker du kompression, som mange springgymnaster går efter, har vi flere styles i kvaliteter der har muskelkompression, så dine ben altid får de bedste forudsætninger. Vores stærke og strækbare materiale der er squatproof har gjort vores tights meget populære som fitnesstights, hvilket matcher de behov, som mange gymnaster har for deres træning.
Vores sweatpants til damer har fokus på at hylde den aktive livsstil – også uden for træningen. Derfor er de skabt med den ultimative komfort og blødhed der gør, at du aldrig får lyst ti at hoppe ud af dem igen.
Træningsshorts er, for mange gymnaster, lige så essentielle som et par gode træningsbukser. Vi har en række shorts som matcher spring og en række shorts der henvender sig mere til rytmegymnastikken. Så uanset hvilken del af sporten du dyrker, så har vi noget til dig.

Træningsbukser til damer med en aktiv livsstil

Vores speciale er gymnaster og vi kender alt til udstyret til deres træning. Men generelt vil vi gerne hylde en aktiv hverdag og vi går ind for mere sportstøj i hverdagen. Det er lækkert at have på derhjemme, på farten – ja overalt.
Vores træningsbukser, både tights, sweatpants og shorts, kan bruges på alle tider af døgnet og begrænser sig ikke til træningen. Træningsbukser til kvinder skal kunne matche den stil man har og være cool uanset om du går en tur i byen, er på vej til træning eller ligger på sofaen. For at du kan bruge dit sportstøj så ofte som muligt, arbejder vi altid efter at tilbyde nogle lækre stilrene linjer i vores træningsbukser der gør, at du kan sammensætte det med en lang række andre styles.