Shorts

På denne side finder du vores udvalg af shorts til gymnastik og træning. Vi har produceret vores shorts med fokus på de forskellige typer af udfoldelse, man møder, når man dyrker gymnastik. Til de mere krævende og vilde øvelser har vi både produceret et par tætsiddende shorts og et par 2in1 shorts. Begge par shorts sidder godt og sikkert omkring talje og lår. Det er med til at sikre, at du ikke skal bekymre dig om stoffet kryber op eller glider ned i de krævende øvelser. Når det skal være lidt mere behageligt, har vi skabt et par gode, løstsiddende shorts, der fungerer godt til ture med holdet eller bare en tur i fitness.

Find dine favoritter, og mærk træningstøj udviklet specifikt til gymnastik.
Lynx Shorts | Unisex
Før DKK 295,00
Fås i 2 farver
Lynx Shorts | Unisex
Før DKK 295,00
Fås i 2 farver

Shorts til gymnastik, der holder hele vejen

Shorts er en fast del af mange gymnasters træning og kommer i flere forskellige afskygninger alt efter gren af gymnastikken og præferencer fra gymnasten selv. Vores udvalg af shorts til din træning er nøje udvalgt, så det rammer alle gymnasters behov.

Vores tætsiddende modeller er skabt med baggrund i at give en optimal pasform og perfekt følelse under hele din performance. Flere af vores styles, er med unik muskelkompression, som giver dine ben de bedste forudsætninger. De er i strækbart materiale, der er ultralet og med en lækker elastik i livet. Gymnastik, i alle dets former, byder på meget bevægelse, og det kan skabe udfordringer med, at tøjet glider op eller sidder fast. Vores tætsiddende shorts sidder altid godt til uden at være ukomfortable, og det betyder, at du kan fokusere på dine bevægelser uden at bekymre dig, om der er noget, der kryber op eller ned.

Du finder også mere løse shorts til gymnaster i vores sortiment. Vores løse shorts til kvinder er ultralette og giver et super fedt look, når du bevæger dig over gulvet. I de klassisk sorte Roxy shorts har vi tilføjet en cool detalje med en bred elastik i livet med hvid skrift. Vores shorts kan altid mathes med en vores mange toppe eller t-shirts. Det giver er moderne og sporty udtryk til gymnastiktræning, i fitness eller på løbeturen. Hvis du elsker farver, har vi også designet nogle superfede gule, løse og lette shorts med korte ben, som giver et unikt look. Ønsker du de farverige shorts med lidt længere ben, så har vi også sørget for, at du kan finde en style, der matcher det ønske.

Vores shorts er perfekte til gymnastiktræningen og er skabt med fokus på netop dig som gymnast, men de er lige så gode til løbeturen, en varm dag ved stranden eller bare hjemme på sofaen.