Sponsor af GymDanmarkFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designSponsor af DGI Verdensholdet
Choose language

Print returseddel - ordreproducerede varer

Print returseddel nederst på siden


Returseddel - ordreproducerede varer

Alle varer hos CHOPAR er kvalitetsvarer.  Hvis der mod forventning skulle være en fejl eller en mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få repareret eller ombyttet varen.

Ordreproducerede varer kan som hovedregel ikke ombyttes. Er der fejl i ordren, vil vi i samspil med dig finde årsag til fejlen og dermed blive enige om en løsning der tilfredsstiller begge parter. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 uger anses reklamationen altid for værende rettidig.

Kan varen ikke repareres skal der syes en ny. Vi gør alt for, at det bliver gjort hurtigt, men da det er ordreproducerede varer, skal der forventes ventetid alt afhængig af varens art og antal. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Ønsker du at returnere varen pga. reklamation eller fejllevering, bedes du udfylde og medsende nedenstående returseddel sammen med din vare.Tilknyttet fil: File icon (308 kB)

Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot