Sponsor af GymDanmarkFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designSponsor af DGI Verdensholdet
Choose language

Print Returseddel - webshop

Nederst på siden kan du printe din returseddel


1. Reklamationer - webshop

Alle varer hos CHOPAR er kvalitetsvarer. Hvis der mod forventning skulle være en fejl eller en mangel ved en vare, skal du naturligvis kontakte os. Vi vil gøre alt for at afhjælpe reklamationen, og du vil som udgangspunkt få repareret eller ombyttet varen.

Ønsker du at returnere varen pga. reklamation eller fejllevering, bedes du udfylde og medsende vores returseddel sammen med din vare. Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af CHOPAR med mindre der foreligger en aftale herom.

Du har iht. købeloven 2 år reklamationsret. Som udgangspunkt vil du få repareret varen, hvis varen er påført synlig fabriksfejl. Kan varen ikke repareres vil den blive ombyttet til en ny vare i samme størrelse og model. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og at mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 14 dage anses reklamationen altid for værende rettidig.

2. Fortrydelsesret

CHOPAR tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager varen. Varen returneres naturligvis ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. VIGTIGT: Varen byttes kun når alle mærkater er intakte og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres skal være forsvarligt indpakket.

Vi anbefaler, at varen returneres via GLS eller Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i deres Track & Trace system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er kommet helt frem. Yderligere giver det dig mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

3. Ombytning af vare

Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto indenfor 5 arbejdsdage. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt. Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af CHOPAR.

Tilknyttet fil: File icon (231 kB)

Du kan roligt købe dine julegaver hos CHOPAR...

Når du skal købe julegaver til venner og familie, kan du trygt gøre det her hos CHOPAR. Vi bytter nemlig gaver frem til og medfredag  d. 19. januar. Du kan læse mere om vores returservice ovenover dette.
Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot