Sponsor af GymDanmarkFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designSponsor af DGI Verdensholdet
Choose language

Skal du være med i vores team?


Dagligdagen hos CHOPAR

Vi er en virksomhed med 25 medarbejdere, hvor der skal være plads til alle, og hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Vi tror på en uformel tone med fokus på mennesket frem for stillingsbetegnelsen.

Dagligdagen ved CHOPAR er kendetegnet ved et højt arbejdstempo, hvor vi arbejder på at forbedre og videreudvikle sortiment, servicen og rådgivningen
- med det mål at vi altid vil være det naturlige valg når sports-, ro- og gymnastikaktive har behov for køb af tøj.

Vi fokusere på de enkeltes behov og stræber efter altid at give kunden den bedste mulige oplevelse.


Internationalt fokus

Hos CHOPAR er medarbejderne højt påskønnede og nogle vigtige ressourcer.

Vi stræber efter at være en udviklingsorienteret og dynamisk arbejdsplads, med fokus på respekt, tillid og åben samarbejde på tværs af arbejdsområderne.

CHOPAR er allerede veletableret i flere lande, men vi er altid interesseret i personer, som har et stort netværk og gode sprogkundskaber. Send os derfor gerne en ansøgning, hvis du har gode sprogkundskaber i tysk, svensk, fransk eller hollandsk samt et netværk inden for gymnastik i et af landene.


Aktuelle stillinger

Der er på nuværende tidspunkt ingen aktuelle stillingsopslag, men du er altid velkommen at sende os en uopfordret ansøgning og CV, da vi gerne finder vores nye medarbejder blandt disse. Bemærk ansøgninger gemmes kun i 6 måneder.

Alle ansøgninger sendes til Direktør, Tony Halkjær pr mail: tony@chopar.dk


Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot