Heldragter til holdbestilling

Her ser du et udpluk af vores heldragter til kvinder. Vores gymnastikheldragter kan fås i en lang række af flotte farver og mønstre. På alle vores heldragter kan du frit vælge kvalitet og farver ud fra vores store farvekort. HUSK, at I på benlængden kan få +/- 3, 6 og 9cm uden ekstra omkostninger.

Vi har heldragter med både korte ben og lange ben. Alle vores heldragter kan laves til voksne og børn.
Ikke alle vores modeller er vist på hjemmesiden. Kontakt os endelig hvis den model du søger, ikke er vist her på siden.

Gymnastikheldragter til kvinder

Gymnastik har mange grene og masser af forskellige udtryk. Det skal vores sortiment af heldragter selvfølgelig også afspejle. Springgymnastikken handler om performance, styrke, vedholdenhed og om at skille sig ud på gulvet. Vores heldragter til gymnastik er skabt med fokus på udfoldelse, kreativitet og funktionalitet.
Vi arbejder konstant på at udvikle på både designs og pasform og arbejder blandt andet tæt sammen med flere landsholdsgymnaster, for at jeres hold kan få den perfekte dragt. Vi tilbyder derfor vores heldragter i et bredt udvalg af materialer, mønstre og styles.  

Ønsker I at jeres dragt skal være 100% unik, har I altid mulighed for at designe dem helt fra bunden i samarbejde med vores dygtige konsulenter. Hos CHOPAR har vi mange års erfaring i gymnastikken og rådgivning af kunder Hvis I ikke finder, hvad I ønsker, hjælper vi også jer med at designe jeres helt egen heldragt.
Gymnastik udvikler sig hele tiden. Mode, tendenser, historier skifter og skaber konstant nye tider. Det sætter et krav til udvalget af heldragter til gymnastik, som skal matche den tid og det behov der lever.
Os CHOPAR vil vi både være en del af udviklingen, men også konstant prøve at udfordre den og sætte vores præg på fremtidens designs.

Heldragter til voksne og heldragter til børn skal altid sidde perfekt og samarbejde med kroppen i alle bevægelser. Derfor arbejder vi altid på at udvikle, forbedre og innovere vores pasform på vores styles. Den udvikling sker altid i samarbejde med gymnaster, så vi har udøverens ord for, at vi skaber de helt rigtige heldragter til gymnastik.