Gymnastikdragter

Den klassiske gymnastikdragt er essentiel og noget alle idrætsgymnaster har et helt specielt forhold til. At udvikle den perfekte gymnastikdragt kræver disciplin og konstant udvikling af både design, pasform og tekniske detaljer. For at sikre alle dele er vores udvalg af gymnastikdragter udviklet i samarbejde med gymnasterne selv. I samarbejde med landsholdet i idrætsgymnastik har vi igennem en lang proces udviklet en innovativ pasform, der skal sikre det perfekte fit i alle bevægelser og situationer. Uanset om du ønsker en gymnastikdragt i en klassisk sort farve eller ønsker en anden farve, så er det de samme gode funktioner og pasformer.

I dag har du også muligheden for selv at være med til at definerer din helt egen unikke dragt. På en række af vores dragter kan du, ud over farve, også vælge en række af stenmønstre i rhinsten. Mønstrene er særligt udvalg og giver dig en ekstra mulighed for at skille dig ud på gulvet. Flere af vores dragter har en række lækre designs og mønstre, som er designet til at give en ekstra dimension, når dragten er i bevægelse. De levende linjer i vores prints gør, at dragten for alvor kommer til live. Er du til en gymnastikdragt i blå, i lyserød eller en helt anden farve? Vores udvalg af styles har forskellige farvetilvalg, så du har mulighed for at finde den farve, du ønsker.

Landsholdsgymnasterne har godkendt

Man kan næsten ikke sige gymnastik uden, at man kommer til at tænke på de mange smukker og farverige gymnastikdragter, som atleterne bevæger sig rundt i. Hos CHOPAR er vi ekstremt stolte over vores udvalg af gymnastikdragter, og vi får også en fantastisk respons fra vores samarbejdspartnere. CHOPAR leverer nemlig gymnastiktøj og gymnastikdragter til de mange danske landshold under GymDanmark, hvilket vi er utrolig stolte af. Med vores gymnastikdragter har vi taget samarbejdet til nye højder.

Flere landsholdgymnaster har været en del af selve konstruktionen og udviklingen af vores gymnastikdragter. På den måde har vi kunnet rettet til på syninger, parform og skæringspunkter. Det har været med til, at vi nu ved, at vi har et fit på vores dragter, som fungerer for gymnaster fra øverste hylde. Vores dragter rejser verden rundt med landsholdene og vi er stolte af at kunne være med til at repræsenterer de danske gymnaster på de største scener. Vi er altid med i udvikling og i dette arbejde ser vi GymDanmark som en fantastisk sparringspartner på vores innovative tilgang til gymnastiktøj.

Vores samarbejde betyder, at vi får unikt indblik i, hvordan vores dragter performer på gulvet, og når gymnastikdragten virkelig bliver presset til det yderste. Det betyder altså også, at du kan få en gymnastikdragt, som virkelig kan holde til at blive brugt. Med vores gymnastikdragter behøver du ikke bekymre dig om andet end din sport og den aktivitet, du er i gang med. Din gymnastikdragt må aldrig sidde ubehageligt eller forstyrre dig i din udfoldelse. Vi ønsker at levere gymnastikdragter som du aldrig har lyst til at tage af igen, og som gør dig til den bedste version af dig selv.

Vi har både enkle og stilrene gymnastikdragter, som er god som en basisgymnastikdragt til træning eller mindre konkurrencer. Når du virkelig skal skille dig ud på gulvet, har vi også dragterne til det. Hvis intet af det du finder på vores webshop, falder i din smag eller matcher hvad du ønsker, kan du altid kontakte os, så hjælper vi dig videre mod din drømme gymnastikdragt.