Sponsor af GymDanmarkFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designSponsor af DGI Verdensholdet
Choose language
Log ind

Catsuit

Catsuits er en anden type heldragt, som giver et andet og lettere udtryk på opvisningsgulvet end den fx normale heldragt. Vores catsuits er lavet med shortsben og fås i mange forskellige designs og farver.

Alle disse catsuits kan bestilles til hold og kan laves i lige præcis de farver og størrelser, som du må ønske. Finder du ikke lige præcis den varer jeres hold ønsker så kontakt os endelig.

Handler du som privatperson?

Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot