Sponsor af GymDanmarkFri fragt ved køb for 450,-
Personlig designSponsor af DGI Verdensholdet
Choose language

Bestil prøvesæt


Denne formular er KUN til udfyldelse, når du har besluttet hvilke dragter du vil have til jeres hold. Ønsker du at se enkelt styks vareprøver, skal du sende en mail eller ringe til os.
Du har mulighed for at skrive flere varer på, hvis I fx. er hold med både piger og drenge. Skriv dess. nr. på den vare du ønsker og vi vil finde det prøvesæt der matcher varen. Vi gør opmærksom på, at mange af vores modeller er bygget op omkring de samme grundmål. Derfor kan du ikke være sikker på, at få nøjagtig den vare du ønsker som prøvesæt - men størrelserne matcher den model du ønsker.

DU MÅ LÅNE DRAGTERNE I 6 DAGE. DU SKAL SELV BETALE FOR AT SENDE PRØVEDRAGTERNE RETUR TIL OS.


Vare: GymDanmark t-shirt - Herre (17-601400-200 GymDanmark)


Om Chopar

Vi er Danmarks førende samarbejdspartner af gymnastiktøj, rotøj og fritids/træningstøj til hele Danmark, bl.a.til DGI Verdensholdet, efterskolerne, teamgym hold og det danske landshold i roning. Gennem tæt dialog mellem konstruktør, sælger og instruktøren på holdet, sikres det rigtige udtryk og det perfekte design.
Vi gør din drøm til virkelighed!

Vi modtager

Levering 1-3 hverdage
Fri fragt over DKK 450,00 (kun webshop)
14 dages fuld returret

Faktura betaling

Hos CHOPAR kan du som forening vælge at betale via faktura. Fakturaen fremsendes pr. mail, når dine varer er afsendt fra vores lager. Herefter har du 8 dages betalingsfrist. For at opnå fakturabetaling skal foreningen ved bestillingen oplyse navn og cvr. nummer. Fakturabetaling kan både anvendes ved online bestilling, samt ved bestilling pr. mail og telefon.

KUNDESERVICE

+45 97 14 41 43
info@chopar.dk
facebook
Instagram

CHOPAR SPORT / Østergade 54C / DK 7430 Ikast / Tel +45 9714 4143 / CVR: 12223943
Klik mig
Trustpilot